Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РАДИЛА МУ ИЗА ЛЕЂА: Бред ТУЖИ Анђелину због "ТАЈНЕ ПРОДАЈЕ" француског имања вредног 140 милиона евра (ФОТО)

Бред Пит тужи своју бившу супругу Анђелину Џоли због наводне тајне продаје француског имања и винарије пара вредног 140 милиона евра руском олигарху.

1645176146_andjelina-dzoli.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Глумица је поднела захтев за развод још 2016. године и пар је од тада у жестокој правној борби.

ТМЗ је известио да Бред тужи Анђелину у нади да ће поништити продају. Према правним документима које је издала кућа, пар је купио Chateau Miraval у Коренсу у Француској 2008. године док су још били у браку.

Глумац тврди да је уложио значајну суму новца у винарију. Анђелина је, међутим, уложила 40 одсто од 28,4 милиона долара колико је коштала куповина, према правним документима.

Према његовом поднеску, Бред сматра да је одговоран за успех винарије, напомињући да од 2013. Анђелина није била толико укључена. Он такође тврди да су се он и његова бивша супруга договорили да не продају свој интерес у винарији без претходног разговора. То је, наравно, било пре њиховог спорног разлаза.

Прљави детаљи

Према извештају ТМЗ-а, Анђелина је у јуну 2021. отишла на суд због продаје свог удела у винарији. Она је тада тврдила да су она и неименовано лице постигли договор око продаје.

Прочитајте још: ВЕЉКО И БОГДАНА СЕ СЕЛЕ ИЗ ЦЕЦИНЕ ВИЛЕ: Ево због чега су донели ову наглу одлуку (ФОТО)

Бред је био свестан њене жеље да прода своје акције, међутим, тврди да је пристао само да провери купце. Тврди да је рекао Анђелини да ће дати зелено светло на основу тога ко покаже интересовање.

У октобру 2021, према његовом поднеску, био је изненађен вестима да је компанија под називом Тенуте дел Мондо купила Ангелинино учешће у винарији.

Он тврди да од њега није тражено, нити је дао сагласност, на продају и оптужио је бившу да је намерно крила информације од њега. Према његовом правном поднеску, Бред верује да купац – руски олигарх по имену Јуриј Шефлер – отежава вођење винарије. Као такав, он тужи да се продаја поништи и тражи одштету.

Анђелина је раније оптужила Бреда да је искористио свој статус "славне личности" да промени њихов уговор о старатељству

Извор је за Тхе Сун рекао о правној драми: „Нажалост, ово је још један пример да иста особа не поштује своје законске и етичке обавезе. Тиме је прекршила права једине особе која је уложила новац и свој капитал у успех пословања наводећи је да прода и посао и породичну кућу трећем конкуренту. Она тражи повраћај улагања коју није направила и профита који није зарадила."

Њихов споразум

У септембру 2021. године, судски документи су показали да су бивши пристали да укину „стандардну привремену забрану приступа“ њиховој имовини.

Као резултат споразума, бившем пару је било дозвољено да прода своју имовину коју су поседовали током њиховог брака, дајући Анђелини прилику да прода свој део њиховог француског имања, Шато Мирвал.

Иако је двојац можда постигао један договор, борили су се да се договоре о много чему другом, а Бред је поднео тужбу против награђиване глумице.

У тужби се наводи да је Анђелина, 46, покушавала да прода своје деонице виле, а да Бреду (57) није дозволила његово „право прече куповине и профита“, упркос „невероватној количини посла, времена и новца“ које је он тврдио ставити у то.

Имовина је наводно у власништву компаније Куимицум, која је део у власништву Бреда преко његове компаније Мондо Бонго и Анђелине преко њене компаније Ноувел.

У документима је стајало: „Вреди напоменути да у последње четири године Нувел није деловао у најбољем интересу Квимикума тако што је систематски одлагао одобравање годишњих рачуна и обнављање управника. Разумемо да је иза ове систематске опструкције права сврха Нувела и његовог акционара [Џоли] да продају свој удео у Шато Мирвалу на начин који би заобишао право прече куповине Мондо Бонга. Узимајући, као резултат, капиталну добит прикупљену захваљујући инвестицији Мондо Бонга и којој Ноувел није допринео."

Разлаз

Славни пар се венчао 2014. године, раставши се 2016. године. Од тада се боре у гадној свађи око развода и старатељства.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Анђелина и Бред деле шесторо деце: Медокса, 20, Пакса, 17, Захару, 16, Шајло, 15, и Вивијен и Нокс, 13.

Анђелина је раније оптужила Бреда да је искористио свој статус "славне личности" да промени њихов уговор о старатељству. Бреду је додељено "заједничко старатељство" над њиховом децом још у мају 2021. године.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas