Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
филм

Раста снима филм о свом животу: Да ли ће се ова глумица наћи у улози Ане Николић?

Стефан Ђурић Раста, музичар чије се песме слушају на сваком корају, одлучио је да сними филм у коме ће свој живот пренети на платно, а његову бившу супругу, Ану Николић, могуће је да ће глумити НИна Јанковић.

1628412623_b11e6f06df9aac999cbe18566c8e4ea0b5aded43.jpg
Фото: Принтсцреен/ ТВ Прва
Oglas

Музичар је провео четири месеца у притвору због недозвољеног поседовања дроге, а тамо се родила идеја да све што је проживео у животу пренесе на екран.

Наиме, наводно ће сам Раста глумити себе, а још увек не знамо ко ће играти остале улоге. Најзанимљивије је питање ко ће се наћи у улози његове бивше супруге, певачице Ане Николић.

 Наводно ће се у улози Ане Николић највероватније наћи глумица Нина Јанковић.

Прочитајте још: Мини хаљина у ЗМИЈСКОМ дезену у ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ! Погледајте стајлинг Снежане ДАКИЋ за шетњу Кнез Михаиловом улицом (ФОТО)

- Раста је разговарао са продуцентима и сложили су се да би она била пун погодак! Пре свега зато што доста личи физички на Ану. Обе су сличне висине и грађе, Нина има светле очи попут певачице, а и одлична је глумица. Тек треба да контактирају са њом, али надају се да ће пристати да заигра у филму - прича извор Информера.

Такође Раста је поменутом листу потврдио снимање филма:

- У затвору сам имао довољно времена да размишљам о свом животу, па и о прошлости и будућности. Тамо сам написао цео албум, али и сценарио за филм! Схватио сам да многи људи не знају ко сам заправо ја, па сам одлучио да им то покажем кроз нове песме, али и играно остварење. За сада могу само да вам откријем да ће филм бити веома емотиван. Много се радујем свему томе, јер је то нешто скроз ново за мене! - рекао је раста за Информер.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas