Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Разлог због ког су се посвађале Јелена Јанковић и Ана Ивановић: Све се догодило због тенисеркине мајке

Јавност је била заинтригирана због чега је дошло до захлађења односа између две познате тенисерке

1667549563_17042015novisadtenis1.jpg
Фото: ТАЊУГ/ЈАРОСЛАВ ПАП/бб
Oglas

Домаћу јавност одувек је занимало у каквом су односу две најбоље тенисерке које је Србија икада изнедрила. За не тако сјајан однос између Ане Ивановић и Јелене Јанковић сматрали су кривом Снежану Јанковић, мајку Јанковићеве.

Наиме, многи памте њену критику на Анин рачун када је наша тениска репрезентација играла Фед куп и када Ана Ивановић, која се у то време забављала са шпанским тенисером Фернандом Вердаском, није наступила за своју земљу, пише „Сторy“.

Прочитајте још: Јована Јеремић показала како се припрема за викенд: Врући кадрови из сауне (ВИДЕО)

Моја ћерка је пропустила само један меч за Србију током читавих десет година. Упркос озбиљној повреди зглоба претрчала је пола планете како би стигла да игра за своју земљу. За то време, неко други је уживао и пио кафу док се моја ћерка повређена борила за своју земљу – испричала је својевремено Снежана алудирајући на Ану која се тада усликала како са Вердаском ужива уз кафу.

Такође, неколико година касније Јелена није била позвана на Анино венчање са Бастијаном Швајнштајгером.

Нисам разочарана што ме Ана није позвала на своје венчање, јер сматрам да најсрећнији тренуци у нашим животима резервисани за људе који су уз нас дуги низ година и с којима делимо добро и лоше. Ја бих била само број више на том венчању – поручила је Јелена.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas