Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"РАЗВОД ЈЕ БИО СТРАШАН, МАЛА СРЕДИНА, СВИ ОСУЂУЈУ": Сузана Јовановић је пре Саше Поповића била у браку из ког има сина Данијела

Сузана Јовановић је много пропатила пре него што се удала за Сашу Поповића

1711978160_Foto-ataimages.rs-Suzana-Jovanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Сузана Јовановић препознатљива је по осмеху а иза њега се крије богато искуство и несвакидашња животна прича.

Сузана је рођена 1. новембра 1969. године у Раљи. После основне школе уписала је средњу економску у родном граду, али се после две године пребацила у трговачку, у Пожаревцу, коју је на крају и завршила. Но, увек је знала шта ће бити њена професија.

- Од петог разреда основне певала сам у хору. Касније, у средњој, наступала сам на локалним такмичењима и освајала висока места, често и побеђивала. Знала сам да је музика мој живот. А школу сам завршила због тате и маме како ми не би трубили над главом – смеје се Сузана.

- Није ме занимала економија, па сам питала шта се најбрже завршава. Донела сам родитељима диплому трговачке школе и рекла: „Сад почињем да радим“. Али, не у трговини.

- Подржали су ме. Наступала сам по разним прославама, скупила новац и снимила прву плочу – открила је Сузана Јовановић у емисији „Премијера викенд-специјал“.

Како је певачица недавно открила, први брак у који је ушла веома млада много ју је коштао. Осуда околине, погледи пуни презира... На срећу, из те приче успела је да изађе као победник и сину Данијелу обезбеди лепо детињство и добро васпитање.

− Најлепше из тог периода је мој син Данијел на кога сам јако поносна. Поносна сам и на себе јер сам тај тежак и врло лош период успела да изгурам на својим плећима. Родитељи су ми много помогли да сина одгојим и васпитам. У младим годинама пожурила сам да се удам и не кајем се само због Данијела – испричала је Сузана.

После развода од првог супруга, хармоникаша Радета Здравковића, Сузана се вратила код родитеља, а онда је судбина умешала прсте и у певачицин живот довела Сашу Поповића.

− Развод је био страшан, мала средина, сви вас осуђују. Прво су ме осуђивали што сам се млада удала, а онда што сам се млада развела. Тешко сам све то подносила. Срећа да су ме родитељи подржали – испричала је Сузана.

‒ Боже, хвала ти што си ми у живот послао Сашу Поповића, никада нећу заборавити када ми је рекао да се сместа из изнајмљеног стана са Данијелом преселим у његову кућу. Преселили смо се код Салета и сина сам уписала у школу на Новом Београду. Од тада креће наша бајка која траје 23 године.

Сузана се дотакла и првог сусрета са Сашом, па открила шта је то што му се код ње највише свидело.

− Рекао ми је да су му се јако допале моје очи и осмех. Да је осетио да сам племенита, да сам добра особа и добра мајка. Сваки пут када ме је видео ја сам била насмејана и расположена. Никада нисам кукала на сав глас, не радим то ни данас. О свом болу и својој тузи никада нисам причала јавно. Затворим се у четири зид, исплачем се и терам даље ‒ закључила је супруга Саше Поповића.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas