Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ретко ко зна да је он ОТАЦ Виктора Савића: Упловио у свет глуме у седмој деценији живота (ФОТО)

Имали смо прилику да га гледамо у многим домаћим остварењима иако је глумом почео да се бави веома касно

1662113349_dance4life_29112016_003.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Виктор Савић је одавно освојио срца публике. Често смо имали прилике да га гледамо на малим екринима, али он је веома је активан и у позоришним представама.

Оно што мало људи зна је да је његов отац Јован Лоле Савић. Он се до својих 60-их гоина бавио музиком. Био је оснивач музичке групе "Зона Б". 

Прочитајте још: Ко је СНАЈКА Лепе Брене? Сви је знамо као глумицу, завршила је два факултета, водила је емисију, а била је и мис Косова и Метохије (ФОТО)

Једном приликом је гостовао у Јутарњем програму РТС-а поводом најављивања концерта. Тада је био примећен и десио се обрт у његовој каријери, па је добио понуду да уђе у свет глуме.

- Пре тачно три године гостовао сам с неколико музичара у Јутарњем програму РТС-а поводом пројекта "Стари рок мајстори". Сећам се, била је субота, рано јутро, ми смо најављивали последњи од три концерта који је требало да се одржи у "Звездара театру". Након месец и по дана, долази Виктор код мене и каже ми како му је редитељ Балша Ђого показао мобилни телефон на којем је била моја слика. Ја у чуду. Не схватам о чему се ради, а син ми каже да Балша спрема неку крими-серију, за коју има сценарио у којем има два разрађена лика. Женски, који је наменио Јелени Ђокић, и мушки, који би желео да глумим - ја! Видео ме је када сам гостовао на РТС-у и одлучио да лик Богдана Станића Скоција повери натуршчику - рекао је раније године Савић у интервјуу за "Политику".

 

Након тога, добио је прилику да игра и у серијама "Сенке над Балканом", "Пет", "Жигосани у рекету" и "Ургентни центар".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas