Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ретко помињем тај период живота": Дарко Лазић о несрећи у којој је умало изгубио живот - "Прво сам помислио на Лорену"

Дарко Лазић се воли да се присећа 2018. године, која је променила ток његовог живота

1701684070_amig_show_06122022_0041.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Дарко Лазић пре пет година доживео тешку саобраћајну несрећу коју је једва преживео. Лекари су се недељама борили за његов живот, а када се пробудио из коме, лечење је наставио у бањи када је поново учио да хода.

- Ретко помињем тај период мог живота. Када сам се пробудио после коме, нисам знао где сам и шта се десило. Када су ми објаснили...Прво сам помислио на Лорену, након тога на мајку и оца...Тек када сам изашао из болнице и отишао у бању на опоравак, тек тада сам схватио колико сам био угрожен. Срушио ми се цео свет... Нисам могао ни на ноге... Нисам знао шта ако останем непокретан. Психички сам био лоше. Плашио сам се шта ћу сада - рекао је Дарко у "Премијери викенд специјалу", па додао:

- Тада сам онда , у колицима схватио колико је живот вредан... Ја сам само себи рекао да морам да устанем, да живим због своје породице, због публике... Иако ме људи осуђују, да сам порочан, да сам овакав или онакав, ја сам само човек! Волео бих да ме људи гледају мало другачије. Сви имамо грешке. Никоме нисам наудио, осим само себи. Никоме не би пожелео да проживи оно што сам ја. Такав сам какав сам. Мени се тако десило... Бог ме спасио.

- И даље желим да увесељавам људе... Од своје 13 године сам ушао у кафану... Сав тај стрес, упаднеш у машинерију, понесе те слава, новац... Оно што сам проживео за 32 године, неко није за цео живот! Увек сам говорио људима, посебно оним сличним мени, да спустне ручну, да успоре, да не доживе то што сам ја - рекао је Дарко за "Прмеијеру Викенд Специјал", па поручио:

- Само треба себе волети, ценити себе... ако не цениш и не волиш себе, нећеш ни друге, верујте ми!

                                    Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas