· · Коментари: 0

"Ретко сам их виђала заједно": Комшије Данијеле Димитровске и Огњена Амиџића откриле какав је био њихов однос

Познати пар се недавно развео и почео да живи одвојене животе

1658906433_1657707082_ognje-i-danijela-62e0e741491ce.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Као бомба је ођекнула вест да се разводе Данијела Димитровска и Огњен Амиџић, а брачни пар је заједничким саопштењем потврдио вест и нагласио да за растанак није крива трећа особа, те да се више о овој теми неће изјашњавати. Зато смо овог пута кренули у комшилук где су Данијела и Огњен свили брачно гнездо.

Суседи кажу да их пођеднако као и све шокирала вест која се појавила у медијима.

- Надала сам се да је само трач, али када сам видела да су потврдили било ми је јако жао. Накако су од многих парова на естради одвали утисак складности и због тога ми је криво. Виђала сам их обоје у крају. Појединачно су ми били драги, пристојни, културни. Ретко сам их виђала заједно јер су вероватно наизменично били код куће и тако се усклађивали са пословним обавезама, каже комшиница и додаје:

- Данијела је прелепа жена и зрачи где год да се појави, тако је било и у паркићу када је видите без шминке и у тренерци. Са друге стране Огњен је шмекер и има харизму. Били су леп пар.

Прочитајте још: На меденом месецу са Дзенифер Лопез а ПЛАЧЕ: Бен Афлек ронио сузе у ресторану, а ево и жашто (ФОТО)

Скоро да није било комшије који није имао лепе речи како о Данијели, тако и о Огњену. Свима им је заједничко и то што нису слутили растанак овог брачног пара.

- Виђала сам их у оближњем ресторану када дођу да вечерају и све је деловало океј. Изненадила сам се. Али то је живот и људи крену свако својим путем без тешких речи и увреда. Они делују као један од таквих парова који је сео и одлучио да више не могу заједно, цивилизовано, истиче комшиница која живи у кући поред зграде бивших партнера.

Фото: Атаимагес.рс

Комшије мисле да ће у стану остати Данијела, али да у последње време ретко виђају и једно и друго.

- Има сигурно месец дана да нисам видео ни једно, ни друго. Иначе их ретко срећем, Огњена углавном поподне јер ради увече. Насмејан је и јави се увек, некада га ми овде пензионери питамо за госте у “Амиџи шоу”, па коментаришемо и дајемо предлоге ко да дође у госте. Он то све с осмехом прихвати иако зна да смо ми докони и тако смишљамо из досаде, каже један старији господин, који лепо мишљење има и о Данијели:

- Она је увек насмејана и то је данас тешко видети.

У оближњој радњи кажу да су Данијелу виђали чешће од Огњена, док је он свраћао тек да купи неки напитак или слаткиш.

- Она је била та која је, као и већина жена, држала кућу. Долазила је у набавке и увек знала шта купује, помогнемо јој само да то пронађе. Била је природна и весела, а он је свраћао на кратко, у пролазу. Углавном да купи неки напитак тако за успут или неки слаткиш. Пријатан је и он нема шта, али нам је она била чешће па смо је заволели, кажу раднице.

Комшије кажу да су Огњен и Данијела живели један миран, породични живот. 

- Никада из њиховог стана нисте могли чути повишен тон или гласну музику. Никада нису окупљали пријатеље у стану, виђали су се у оближњим кафићима. Што би се рекло, комшије за пожелети јер нису букаџије, каже Рада.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.