Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"РОДИТЕЉИ СУ МИ БИЛИ ОЧАЈНИ": Драгана Мирковић преживела пакао

О Драгани Мирковић и Тонију Бијелићу данима не престаје да се пише откако је као бомба одјекнула је вест да се овај брачни пар разводи.

1712825763_7dc7dcf47c70a93ce7d82c7f4e4424a3defc9581.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Иако се чини да Драгана живи лагодан живот без стреса, вредно је подсетити се проблема са којима се суочила у младости.

Наиме, певачица је као дете прошла кроз јако тежак период када је примећено да има ишчашене кукове, те су лекари предвиђали да ће имати једну ногу краћу. До друге године је била у болницама, на операцијама и у гипсу, због чега је дуго имала кошмаре

- Родитељи су ми били очајни, мајка је много плакала. Била је трагедија имати женско дете које неће моћи лепо да хода. Наш стари кум јој је рекао: „Немој да плачеш, то дете ће бити нешто посебно.“ До друге године била сам по болницама, дуго у гипсу, на терапијама, одвојена од мајке јер јој нису дозвољавали да буде са мном. То је велики грех према деци што нису с мајком док леже у болници беспомоћна. За мене је то била страшна траума, дуго сам се плашила болнице, имала сам ноћне море. Кошмарни снови потрајали су до тинејџерских дана– испричала је једном приликом Драгана Мирковић.

Драгана је својевремено испричала како је због љубави према Тонију била спремна на све, па и да напусти Србију, породицу и каријеру.

– Чињеница је да сам због љубави отишла из Србије, али ми није било нимало лако да се одлучим на такав корак. Из прелепе куће сам отишла у педесет квадрата. Мада је имао фирму, Тонија није интересовало да се кући, већ да вози супер ауто. Право момачко размишљање. Међутим, то ми је био најмањи проблем. Када сам отишла у Беч, оставила сам своју земљу, породицу и каријеру. Могло је да се деси да се никада више не вратим на сцену. Да ли сте свесни колико сам ризиковала? Сада, кад се у мислима вратим у тај период, схватим колико сам била храбра – рекла певачица.

Тони и Драгана су се уместо гала венчања одлучили за интимну церемонију на коју чак ни њени родитељи нису дошли. Због тешких времена која су тада задесила нашу земљу певачина породица није имала могућност да присуствује њиховом венчању у Аустрији.

За разлику од већине жена Драгана није имала класичну венчаницу, већ је заблистала у краткој белој хаљиници и провидном огртачу.

(СТИЛ)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas