Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Романа одбија да једе у затвору: Пријатељи и породица у СТАХУ, открили ШТА СЕ ДЕШАВА СА ПЕВАЧИЦОМ

Романа Панић откако је ухапшена заједно са својим дечком Филипом у Аустралији, сваки дан у затвору леже и буди се у сузама.

1593415418_matic_08032018_00027.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Извор близак Романиној породици каже, да се популарна певачица налази у озбиљној депресији. Одбија храну и плаче по цео дан. Породица и пријатељи су у страху да ће наудити себи, јер је познато да је дијабетичар и да одбијањем хране, озбиљно нарушава своје здравље.

Прочитајте још: Некад је ХАРАЛА естрадом, а сада је ухапшена због ПЉАЧКЕ: У Романином стану СВЕТА СТВАР заузима посебно место

- Романино хапшење изазвало је велики шок међу њеним најближима, али и међу пријатељима, будући да је нико ни у лудилу није повезивао са криминалом. Крађе које су она и њен партнер Филип починили биле су ударна тема у свим аустралијским медијима, а Романа је била свесна да ће вест о њеним криминалним радњама брзо доћи и до Србије - прича извор и додаје:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хелло 😊😜🌏

А пост схаред бy Романа (@романа_паниц) он

- Откако је осуђена на затворску казну не напушта је грижа савести, која се меша са тугом и стидом јер је својим поступком ближње ставила на стуб срама. Због свега тога је пала у тешку депресију, па мало једе и још мање спава. Ако и нешто поједе, то није довољно, будући да се годинама бори са дијабетесом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😊😊😊

А пост схаред бy Романа (@романа_паниц) он

- Све до сада се није десило да угрожава своје здравље, то јој је било на првом месту. Тиме је јасно колико су затвор и јавна осуда утицали на њу. Једино о чему размишља су њени најближи, а страх да ће је се сви одрећи само погоршава њено стање. Ако и заспи на неколико сати, заспи у сузама. У сузама се пробуди и све је слабија. Превише је везана за породицу и свесна је да ће тешко надокнадити бол који им је нанела -, прича извор и открива да најближи на све начине покушавају да је охрабре.

Прочитајте још: Један је од највећих Цециних хитова, а да ли сте знали како је НАСТАЛА песма КУКАВИЦА?

- Иако су њени најближи скрхани болом због хапшења, више их боли што за сада не постоји могућност да је виде. Плаше се да ће наудити себи и да неће престати да се уништава док не види бар неког члана породице. Колико год да су љути, њихова је и воле је. Желе да прегура затворску казну и нема сумње да ће дати све од себе да дођу до ње. Сазнање да је у депресији и да одбија оброке теже је од сваке срамоте коју осећају и неће дозволити да се њиховој Романи догоди било шта лоше- , закључује пријатељ породице Романе Панић.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas