· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Романа се ПРВИ ПУТ јавно огласила након Аустралије и испричала СВОЈУ СТРАНУ ПРИЧЕ (ВИДЕО)

Певачица први пут јавно пред медијима

1601990212_romana_11082020_0010.jpg
Фото: Атаимагес

Романа Панић након скандала у који је упала због крађе банкомата по Аустралији и након одслужене затворске казне, први пут је изашла пред новинаре како би разјаснила читаву ситуацију.

Прочитајте још: Тужна судбина познате докторке: Отворила душу и изнела непознате детаље из свог живота

Позната певачица сматра да све приче о тим дешавањима треба да се заврше, јер је она казну одслужила:

- Одржала сам обећање да ћу доћи као пријатељ и нећу узети за зло оно што сте писали. Ја ћу вам све испричати. Дело је одслужено, казна је завршена и нико нема право да ме више прозива пљачкашем, због моје породице и свега. После једног одређеног времена размишљала сам како да вам приђем, али после саветовања одлучила сам да сви имате кредибилитет - започела је Романа своје излагање на конференцији за медије и наставила: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍀

А пост схаред бy Романа (@романа_паниц) он

- Осмог фебруара сам отишла на туристичку визу у Аустралију и због короне сам одлучила да останем тамо још неко време. И ако добијем продужетак визе да одрадим још пар наступа јер сам се повезала са нашим људима, али корона креће и затварају се сви локали и аеродроми. Један дан у хотелској соби спремала сам се да изађем у шетњу и ту су одједном на вратима била два детектива и четири полицајца и тражили претрес. Ја сам доживела шок, а у соби су пронашли неке доказе везане за те оптужбе и нашли су компјутер и неколико картица. Ја сам рекла да немам ништа са тим и не бавим се тиме . Тада сам приведена на информативни разговор 3. априла и после сат времена су ми вратили пасош и рекли да сам слободна до ујутру и да ћу морати још једном да се јавим на суд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Романа (@романа_паниц) он

- Кад сам дошла пришла су ми два детектива и држали су мој телефон у руци. Рекли су ми да сам ухапшена јер су нашли неку преписку на телефону. Нисам имала могућност одбране илити самоодбране и онда сам пронашла адвоката, отпуштена сам након сат времена уз папир да имам суђење 1. јула и тада ми је одузет пасош.

Одмах сам се нашла са адвокатом и он је рекао да су закони такви да треба дуго да би се одбранили. На предлог адвоката признала сам кривицу. Суђење се одужило сат времена и пре читања пресуде у судницу су ушла два полицајца и пресуда је прочитана .Рекли су да морам да идем у затвор два месеца. Ово је грешка, рекао је адвокат, сутра си напољу и ти си саучесник букувално у овоме - рекла је Романа, додајући да није пљачкала никакве банкомате:


- Ја нисам пљачкала банкомате, већ сам се налазила у соби где су пронађени документи за то кривично дело. Као и слику на мом телефону једног дела апарата који служи као читач банкомата.  Седам дана су ме држали у соби за посматрање где је температура 5 степени, где је све од стакла и од метала, то је било компликовано за мене. Ја сам тек 9. јуна пребачена у женски затвор и ту је било доста добро. Да сам имала туристичку визу могла сам да останем тамо, тако да нисам депортована. Ја нисам пљачкала банкомате, већ сам била саучесник свом партнеру, јер су картице биле у соби, а слика спорног апарата на мом телефону. Имам забрану уласка у Аустралију три године и тада ћу моћи поново да поднесем визу. Одслужила сам казну од два месеца и сада сам слободна жена. Нађено је 23.500 долара и узете су истог момента и не постоји никакав дуг који имам према држави Аустралији.

Прочитајте још: Сека Алексић проговорила о односу са Даром Бубамаром

 - Нико ми није окренуо леђа јер пријатељи и породица знају каква сам и сви су ме подржали. Првих 22 дана у затвору без информације било какве из спољног света је било најтеже.. Онда је стигло писмо и било ми је лакше - закључила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.