Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Са новом бојом косе и у белој хаљини: Анђелина Џоли са најстаријим сином Медоксом на вечери у Белој кући (ФОТО)

Глумица је присуствовала свечаној вечери америчког председника

1682591088_profimedia-0772126220-Adjelina-sa-sinom-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Анђелина Џоли је стигла у среду на вечеру код председника Бајдена у Белу кућу, која је одржана у част председника и прве даме Јужне Кореје. 
Оскаром награђена глумица, била је у пратњи свог најстаријег сина Медокса. За ову прилику она је носила дугу белу хаљину, са прорезом до бутина, коју је упарила са блејзером пребаченим преко рамена.

Овај класични изглед употпунила је кармином јарко црвене боје, бисерном огрлицом и златном клач торбом. 

Приметно је да је Анђелина доста посветлела боју косе, која је осенчена светло смеђим праменовима, и стилизована у благе таласе, дужине до рамена.

Џоли је на вечеру у Белој кући пратио њен син Медокс Џоли Пит, који је носио црно одело, и белу кошуљу са црном краватом.
Иако је глумица најпознатија по својој филмској каријери, и редитељским остварењима, како страни медији преносе
она је и академик. 2016.године, позвана је на Лондон Сцхоол оф Ецономицс, као гостујући професор у пракси, да допринесе предавањима о женама, миру и безбедности.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas