Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СА СИНОМ СЕ НИЈЕ ЧУЛА МЕСЕЦ И ПО ДАНА": Харис Џиновић разочаран у Мелину - "Ударила је на породицу"

Певач Харис ДЖиновић и Мелина ДЖиновић данас су се званично развели у Првом основном суду на Новом Београду

1711705620_Foto-Ataimages.rs-Haris-i-Melina1.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Харис је сада, након развода, у великом интервјуу отворио душу о браку са Мелином. Како је истакао, она га је годинама варала, сумњао је, али ништа није проверавао.

- Судски сам разведен, по брзом поступку, без одлагања, новог рочишта, отварања процеса, нема жалбе, молбе, то је експресно решено. Ја сам слободан човек поприлично дуго. Најгора ствар која се човеку може десити у животу када му жена одузима слободу, без обзира на брак који функционише или не. Мени она није одузимала слободу, али у задње време то није био брак, то је била превара. Преварени муж задњи сазна шта се дешава - рекао је Харис на почетку разговора за "Хyпе", и даље је истакао да је јако разочаран.

- Јако сам разочаран, тиме што сам ја издан, ово је класична издаја, удар на породицу, а породица је светиња. Овде је породица растурена без икаквог разлога, ја га немам, ја нисам допринео разбијању породице. Није мени жао новца, мени је жао непоштовања, незахвалности, жао ми је те издаје, продаје - рекао је он.

Подела имовине

- Закон ће рећи шта је то што њој припада, може да јој не припадне ништа, а може и цела кућа. Не знам тај закон, биће како ће бити. Ми се нисмо чули, она је напустила кућу, практично је побегла, нестајала је, и одједном је нестала без икаквог контакта, чак и са децом. Приметио сам да је износила ствари, то су њене, није се она појављивала кад сам ја био присутан. Скоро годину дана је било избегавање, чему сам се ја чудио, нисам видео никакав разлог - казао је Харис.

Харис: "Никад је нисам ударио"

- Ја њу никада у животу нисам ударио, понижавао, ништа нисам урадио лоше, само добро. Не знам чиме сам ово заслужио. Она је била та која је заговарала да брак мора да опстане, да сви људи који се разводе да праве грешку, да је брак институција, све је говорила у корист очувања брака, да би то једног дана као гром из ведра неба пукло.

- Проблема у браку није било, она се одвајала од мене, дружила се са женама, била на путовањима, био сам мало по мало склањан. Данас сам коначно склоњен.

Тешко поднео развод

- Мислио сам да ће ме емоција сломити, али није. Из ове битке сам изашао јачи и спремнији, Бог ми је помогао што се ово десило - рекао је Харис.

- Тек сад сам сазнао за њене преваре, које су трајале годинама уназад, нисам обраћао пажњу на то, сумњао сам, нисам испитивао, нисам слао људе да је прате. Кад жена сама излази, на њу сви "скачу".

Мелинин однос са сином Каном

- Са сином се није чула месец и по дана, красна мајка - закључио је он.

Харис ДЖиновић изнео Мелинин прљав веш након развода, споменуо сина Кана, а ево шта ће бити са луксузном вилом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas