Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Од бебиситера до пекара: Ево чиме су се познати бавили у младости, а занимање ЛЕПЕ БРЕНЕ ће вас посебно ИЗНЕНАДИТИ

Пут до остварења снова није лак, па тако су се и бројне јавне личности, пре него што су постале познате и кренуле да граде своје каријере у музици, глуми, водитељству, бавиле потпуно другим пословима.

1651327914_Screenshot_4.jpg
Пхото:Принтсцреен/инстаграм//лепабренаа/
Oglas

Многи нису ни замишљали да ће постићи све што су данас.

Њихов заједнички рецепт за успех је - много труда, рада, воље и без одустајање, ако се наиђе на неку препреку!

Ово су неки од најзанимљивијих примера, док су једни радили у пекари, други су продавали ешарпе или чували децу.

Лепа Брена

Веровали или не, Брена је била бебиситерка и то данас познате певачице. Наиме, пре планетарне славе, као веома млада, чувала је Ану Штајдохар.

Бајага

Момчило Бајагић Бајага имао је занимљиву предузетничку идеју, пре неког што је почео да ствара ванвременске хитове.

- Када сам био први разред гимназије, имали смо неке бендове који су били, како бих рекао, непрофитабилни и сећам се да смо купили ону вештачку кинеску свилу, да смо је фарбали у црно и продавали у Кнез Михаиловој - као ешарпе. Те ешарпе су изгледале феноменално, када се офарбају и испеглају, али чим их ставиш, то се изгужва и не личи ни на шта - прича са осмехом Бајага.

Емина Јаховић

Прелепа певачица Емина Јаховић одмах се нашла на малим екранима, али не као певачица. Њен први посао је био да води временску прогнозу на телевизији из Новог Пазара, чија је власница била Елма Синановић.

Андрија Милошевић

Увек је био немирног духа, па је и његово прво занимање било врло необично. Истиче да је морао да се снађе да заради за храну, када је био попустио у школи у Подгорици.

- Тада сам радио као колпортер, продавао сам популарне новине “Подгорички графити”. Радио сам то са друговима, чак смо по становима ишли. Тако смо мало зарађивали, за бурек углавном - открио је глумац једном приликом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији(ФОТО)

Мина Лазаревић и Ана Станић бавиле се истим послом

Обе познате даме су биле професорке. Како је Ана Станић одлично познавала латински, другима је помагала да што лакше савладају тај језик.

- Пошто сам била супер ђак, држала сам часове латинског једном момку који је у првом разреду гимназије пао на поправни. Часове сам му држала током летњег распуста између мог трећег и четвртог разреда - прича певачица.

Са друге стране, Мина Лазаревић је била мајсторица у солвеђу и клавиру, која је већ са 14 година музички обучавала друге.

Милан Станковић

Овај певач прославио се после музичког такмичења „Звезде Гранда“, а пре тога је био омиљени медицински техничар у Обреновцу, где је радио у Дому здравља, на одељењу дијализе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ГРАД КОЈЕГ ВИШЕ НЕМА : Жрнов - једна од највећих мистерија Србије

Иван Ивановић

Данас велико водитељско име, у чије емисјије долазе бројне познате личности, а некада је радио у обезбеђењу. Чак је био ангажован од стране тадашњег амбасадора САД у Србији, Вилијама Монтгомерија. Чувени квиз „Кеш такси“ био је његов почетак ка успону.

Деки Пантелић

Пре него што је стао пред светла телевизијских рефлектора и постао један од омиљенх ТВ лица, Деки је радио као возач, али и у пекари.

- Није ми проблем да било шта радим, не стидим се ниједног посла, а моја супруга зна да ми каже да наша породица никада неће бити гладна - изјавио је водитељ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas