Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сада сам потпуно имуна на тебе, не мозес ми ниста": Каја Остојић је успела да ПОБЕДИ свој највећи порок (ФОТО)

Каја Остојић је успела да одоли свом највећем пороку

1701522036_Foto-Ataimages.rs-Kaja-Ostojic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Каја Остојић већ годинама изгледа невероватно. Она води рачуна о свом изгледу и због тога не чуди што је у топ форми. Међутим, Каја је морала да се одрекне свог највећег порока да би успела да одржи витку фигуру. 

Каја је успела да се одрекне слаткиша, без којих није могла и тим поводом је поставила фотографију на свој Инстаграм профил и објаснила колико јој је било тешко да одоли колачицу који је држала у руци.

-Нисмо ли се ми већ негде срели? Чини ми се као да си прешао дуг пут до мојих, хм, прстију само. Нећу те појести, уздржавам се од малих слатких колачића, данас је твој срећан дан. Али није тако било одувек… Појела сам ја теби сличних пуно али сам престала јер су почели да ми шкоде – започела је Каја, па наставила:

 

-Мали колачићи су штетни за даме као што сам ја. Они треба да стоје у витринама уз њихову браћу бомбончиће и девојчице тортице и да се једни другима радују. Тортице воле да буду у друству колачића као што си ти. Ви лепо изгледате једни уз друге на тањиру и ту припадате. Тортице воле колачиће, а богами и њихову браћу бомбончиће. Тортицама је свеједно, само док су у најлепшим витринама. Чудне су те тортице… са њима никад ниси начисто. Зато даме као што сам ја више не једу ни тортице. Дакле, колачићима је место са Тортицама. Никако близу даме као што сам ја. Сад се лепо, малени колачићу, врати у своју кутијицу где ти је и место. Послужио си за слику и ту се твоја прича завршава. Понудићу те пријатељима, у нади да за њих нећеш бити толико лош као сто си био за мене. Толико лош да сам се једва вратила у нормалу… Али сада сам потпуно имуна на тебе, не можес ми ништа – додала је Каја.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas