Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

Сајмон Кауел верио дугогодишњу девојку: Некада је била жена његовог пријатеља

Сајмон Кауел верио је дугогодишњу девојку Лорен Силверман.

1641981213_profimedia-0642927337.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сајмон Кауел и Лорен Силверман заједно су од 2004. године, а 2014. пар је добио сина Ерика.

Познати члан жирија запросио је девојку на Барбадосу, где су се први пут и упознали. Наиме, кренули су заједно у шетњу, а он ју је изненадио запросом на плажи. Просидба се десила током породичног одмора, а посебан тренутак је био још важнији  јер су били присутни и њихов син Ерик и њен син Адам.

Сајмон је дугогодишњи члан жирија "Британија има таленат", Америчког Идола, X Фацтора...

Прочитајте још: Камин, мермер, иконе и један посебан портрет: Дом Милоша Биковића је скоцкан са СТИЛОМ (ФОТО)

Иначе, Лорен и Сајмон упознали су се када је она још била удата за Ендруа Силвермана, Кауеловог доброг пријатеља.

Везу су дуго држали даље од очију јавности. Ипак, прочуло се 2013. године, када су се појавиле вести о њеној трудноћи.

- Нисам поносан на околности у којима се све догодило, али не могу побећи од тога. Трудноћу нисмо планирали, али био сам срећан и пратио сам је на први ултразвук. Осетио сам се невероватно заштитнички према њој и према детету. Никада нешто слично пре тога нисам осетио - признао је Сајмон у једном од интервјуа за Даилy Маил.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas