Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шакира одговорила на гласине о забављању са Томом Крузом након што су виђени заједно

Заједничка фотографија Тома Круза и Шакире, која је настала прошле недеље на такмичењу Формуле 1 у Мајамију, покренула је гласине о њиховој наводној романтичној вези.

1684155880_cbf0e44c1e297207721c646a6eb8e4abd39f3188.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Певачица је решила да вести о било каквој вези са познатим глумцем одмах демантује. Огласила се њена пријатељица и ставила тачку на овакве информације.

- Када су пријатељи у Мајамију, они се састају. Новинари желе да направе романсу, али она познаје Тома јако дуго. Фокусирана је на своју породицу - рекла је Ана Лурд Мартинез за Паге Сик, док је други извор такође  потврдио да певачица није заинтересована за веза са Томом.

- Шакира се одлично провела дружец́и се са Томом на Формули 1, али није заинтересована да излази са њим. Био је заиста фин и она је уживала у његовом друштву, али тренутно није фокусирана на забављање с њим или било ким другим. Она има много тога и за сада је фокусирана на своју децу и каријеру.

Шакира и Џерард, који заједно деле синове Милана и Сашу, шокирали су фанове када су у јуну 2022. објавили заједничко саопштење у којем су најавили крај романсе. Џерард је од тада са студенткињом Кларом Чиа Марти (24), док се певачица фокусирала на пресељење из Барселоне у Мајами и синове.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas