Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Само глуп човек оставио би Дајану због Камиле": Овако је принц Филип писао писма покојној Лејди Ди

Принц Филип преминуо је 9. априла

1618298064_dajana.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТопМотионЦлипс
Oglas

Британску јавности веома је погодила вест о смрти принца Филипа, кога су сви обожавали. Једини је свог сина Чарллса осудио зато што је оставио Дајану.

Прочитајте још: Кевин из "Сам у кући" ПОСТАО ТАТА, а име које је дао сину крије ПОСЕБНУ причу (ФОТО)

Ричард Кеј, дописник краљевски породице, открио је непознате детаље њиховог односа.

Дајана се једном приликом поверила својим пријатељицама  о брачним проблемима углавном разговара са својим свекром уместо са супругом и да је он једина особа која је у потпуности разумео.

Дописник тврди да није увек било тако.Понекад би Филип,бурно реаговао на помен Дајаниног имена јер је мислио да није дорасла задатку да се на исправан начин веже за краљевску институцију, али је касније постао јако привржен. Често јој је писао писма у којима се потписивао на посебан начин: - С љубављу, Па (тата).

Писма јој је почео да шаље током 1992. године када је њен брак са Чарлсом био на климавим ногама и да је на крају резултирано разводом.

"Његова писма Дајани била су испуњена топлином и љубави, баш као када отац пише ћерки - открила је једна од Дајаниних пријатељица.

Она му је на писма одговарала и поверавала неке од својих највећих тајни, али није ни сакривала колико је боли Чарлсово неверство.

"Само глуп човек би оставио Дајану због Камиле - закључио је филип у једном од својих писама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas