Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Кужет открила НЕПОЗНАТЕ информације о емисији "Звезде Гранда": Саша Поповић уме да подвикне, а она да ЗАПЕВА

Сања Кужет пред нову сезону музичког такмичења открила како функционише добро уиграна екипа

1695122422_Foto-Printscreen-YouTube-Mrtav-Ladan-Grand-Online.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - Мртав Ладан, Гранд Онлине
Oglas

Сања Кужет открила је детаље о емисији "Звезде Гранда" за које јавност до сада није знала. Један од њих је да и водитељка уме да запева док кандидати наступају.

- Певам ја, вероватно тонац чује све и свашта, док играм не могу да ћутим. Можда то и коментаришу, мада не би било сјајно да баш и гледаоци чују. То не значи да немам талента, али сигурно не довољно да треба да оде у етар- нашалила се водитељка и открила како реагује када Саша Поповић повиси тон на снимањима.

- Саша је склон томе, сад не лично према мени, него је то просто његов манир говора да некада уме да повиси тон. Али овде му то нико не узима за зло, чак ни ја јер сви знамо да не постоји лоша намера, само је можда неки лош тренутак- објаснила је Сања, а потом анализирала једно од нових правила које је Сале увео када су у питању ментори.

- Имамо тај неки звук који се стално понавља на тридесет секунди тако да они јесу ограничени са причом осим ако наравно, врховни судија не постави неко екстра питање. Али наравно знамо ко о томе доноси одлуку - истакла је водитељка, наравно, мислећи на Сашу Поповића.

Иако се чувена осморка „Звезда Гранда“ показала као фантастичан избор, на питање кога би још волела да види у жирију Сања је остала мистериозна.

- Тај неко мора да буде компетентан али и духовит. Није само ствар да ли се разуме, него да и народу буде забавно. Сигурна сам да постоје јавне личности које би могле да одговоре на тај задатак, али ово је наша осморка која се не мења. Што се њих тиче они су неприкосновени- закључила је Сања и открила да је донела важну одлуку када је њено одевање у питању.

- Искуство, године и рад ми утичу на самопоуздање. Нису то само хаљине! Ја сам веома инспиративна како кажу сви креатори и веома често добијам упите да ли бих понела њихове хаљине. До сада сам имала круг људи са којима сам сарађивала и они су ми били врло поуздани. Али ево сада, десет година касније сам се обратила Гранду да пронађу лице које ће желети да се бави мојим изгледом. Просто живот, ритам и време у којем живимо ми више не дозвољавају толико времена да се бавим и тим сегментом, али ћу се потрудити да уз помоћ стилисте који ми је додељен будем инспиративна како би заједничким снагама дошли до комбинације коју људи очекују- открила је.

Како је већ годинама заштитно лице музичког такмичења, открила је и да ли јој супруг и данас нешто замера.

- Већ дуго смо заједно, нема ту шта више да се каже. Било је комплимената, али и тренутака када све није било по његовој вољи. Мада некада није било ни по мојој вољи све, али ви то нисте приметили. Јасно сам раздвојила посао и приватност. Немам проблем да понесем нешто изазовније ако је то у границама мојих моралних кодекса- открила је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas