Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САЊА ВУЧИЋ ''Биће то невиђени спектакл'' : Све је спремно за нови дует са мушким колегом и албум (ВИДЕО)

Музичка звезда је наступала на једном београдском сплаву, где је својим доласком и наступом одушевила публику и све присутне

1685262632_Sanja-Vucuc-novosti-1.jpg
Фото: Новости
Oglas

Бивша чланица групе ''Хуррицане'', је на самом почетку разговора открила, да је поред наступа увелико у студију и ради како за себе, тако и за друге колеге.

- У студију сам, морам да кажем да радим на једном дуету за Ксенију Кнежевић, где не певам ја, него песма је њена и певача / певачица са ким ће се снимити, али нећу да говорим ништа више у њено име - каже Сања на почетку разговора.

Сања је истакла да ускоро излази, и да је већ све спремно за нови дует са Цвијом, за који је већ готов и спот.

- Врло брзо, тј. ових дана излази наш дует који се зове "Крива је кафана", спремно је све и само што није, већ за три или четири дана је ту - најављује Сања и додаје да ради и на албуму првенцу ког ће објавити до краја године:

- Поред свега, радим и на албуму и желим да се стопроцентно посветим и да дам свој лични печат и као певач, али и како кантаутор и да све то имплементирам на најбољи могући начин.

За крај, Сања је ексклузвно открила да ће бити велика подршка својој колегици Теи Таировић на њеном концерту 17. јуна на стадиону "Ташмајдан", као и да ће запевати заједно на великој сцени.

- Албум Тее Таировић је фантастичан, била сам део комплетног процеса. Омиљена песма ми је "Израел и Палестина". Велико ми је задовољство што наступам са њом 17. јуна на њеном концерту на "Ташмајдану". Могу да кажем да ће то бити један спектакл. Једва чекам да је видим у том светлу и да засија само како она то зна - завршава Сања.

Комплетан интервју са Сањом погледајте у наставку:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas