Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Вучић открила тајну успеха нове песме, па проговорила о "фамозном" бријачу

Певачица у једној емисији проговорила о успеху нове песме

1664699349_sanja-vucic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТВ Пинк
Oglas

Певачица Сања Вучић била је гост емисије “Први ред” на К1 телевизији. Она је по трећи пут у каријери окренула потпуно нови лист. После роле у српском цроссовер бенду ЗАА, у ком је била посвећена алтернативном звуку, Сања је заблистала заједно са Иваном Николић и Ксенијом Кнежевић и чинили су трио “Хуррицане”.

Прочитајте још: Они су заслужни за њен успех: Ово су родитељи Јоване Јеремић (ФОТО)

После петогодишње авантуре трио се распао. Певачице су одлучиле да спусте завесу на ово заједничко поглавље. Прва која је након напуштања групе повукла конкретан потез је управо Сања Вучић.
Она је претходне седмице представила соло првенац “Омађијан” и потврдила да прелазак у самосталне воде неће бити трновит.

- Јако је чудно што сада свуда идем самостално. Пре сам могла то да препустим колегиницама, а ја се опустим и одморим, али сада је све на мени. Тикток заједница је највише “пала” на моју песму. Хороскоп, натална карта и та тематика су врло популарне на Тиктоку – каже певачица за “Први ред”.

Подршку је добила и од бивших колегиница

-Чуле су песму, свидела им се, подржале су ме (Ксенија и Ивана). Знале су за ту песму и раније. Оне имају моју непресушну подршку када се одлуче на овај корак.

Како каже имала је дилему да ли ће песма “Омађијан” да направи “велики бум”, односно да ли је довољно “јака”.

- Највећа бојазан је наћи добру песму. Имала сам срећу да ова песма стоји већ дуже време, посматрала сам је, гледала да ли ће бити довољно. Била ми је некако досадна. Превише пута сам је слушала. Када је изашла схватила сам да се људима свиђа и да је певљива.

Сања је открила и да се њен бријач на аукцији продао за 55.000 динара које су отишле у хуманитарне сврхе.

- Истетовирала сам се код мог тату-мајстора. Пре тетовирања мора да се обезбеди место за тетоважу. Он је мени средио леђа бријачем. Немам длакава леђа, него ми је скинуо те ситне длачице које морају да се скину. Тату-мајстор је у шали рекао “јел знаш за колико новца можемо да продамо бријач?” и онда смо дошли на ту луду идеју да бријач ставимо на аукцију, а новац дамо у добротвнорне сврхе – рекла је она за К1 телевизију.

Како каже њена мама која живи у Крушевцу је често зове. 

- Не прети и не урла, али зна да подвикне. Гледа емисије па каже: “Немој да правиш те гримасе, како то причаш, хајде седи лепо, усправи се…”. Када се у медијима појави нешто пикантно није најпријатнија. Ако ће нешто да изађе, она унапред зна. На сву срећу није било ничег страшног.

Прочитајте још: Жена Слобе Радановића ставила тачку на спекулације и показала труднички стомачић (ФОТО)

Планови

- Велики је притисак и одговорност, али ја имам спремљене већ три, четири песме унапред. Не бринем се. Следећа песма ће вероватно бити дует – рекала је Сања за “Први ред”.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas