Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Вучић открила: Зашто је само она добила позив да наступа у ревијалном делу ПЗЕ, као и ко су јој били фаворити

Искрено о наследницама

1678089417_Vucic-ostrija-sanjanaslov.jpg
Oglas

Током две полуфиналне вечери фестивала "Песма за Евровизију" догодили су се и понеки скандали, а јавност и многи такмичари су изненађени резултатима гласања публике и стручног жирија. Ипак, победу је однео Луке Блацк са нумером ''Само ми се спава'', и представљаће Србију у Ливерпулу.

Нове чланице групе "Хуррицане" пласирале су се у финале фестивала. Њихова старија колегиница, која је прославила поменуту групу, Сања Вучић  наступила је у ревијалном делу "Песме за Евровизију", а многи су се запитали зашто челни људи нису позвали и Ксенију Кнежевић и Ивану Николић, са којима је 2021. делила евровизијску сцену у Ротердаму.
Сања Вучић је сада у интервјуу за 24седам, проговорила о одлуци РТС-а да сама наступи у ревијалном делу, па открила какав савет је дала својим наследницама пред излазак на велику сцену.

- Баш сам презадовољна, препоносна сам и баш ми је драго што су и оне имале прилику да искусе ту велику бину такмичења "Песме за Евровизију".  Пожелела сам им срећу, нисам имала никакав конкретан савет. Знају оне тачно шта треба да раде. Јако су спретне и врло способне. Баш ми је драго што су јако свесне шта их окружује, све је то супер било, баш ми се свидело. 

На питање, зашто је само она позвана да наступа у ревијалном делу, а преостале две бивше чланице групе не, дала је јасан одговор:

-  Не знам, то морате да зовете музичке уреднике РТС-а и да их питате, стварно не знам.

А о томе да ли је имала фаворита, Сања је одговорила:

- Имам сварно прегршт познаника у такмичењу. Сигурно да су ми се за сада највише издвојили Џипси, Филип Балош и Лук Блек. Тај тројац ми је најупечатљивији поред мојих наследница.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas