Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Вучић по први пут о покојном оцу: "Нисам стигла да му кажем све што сам мислила"

Сања Вучић са оцем неко време није разговарала

1699693197_54bc891d3af965e0dc4262152c5f9637a464e83e.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Сања Вучић била је члан групе "Хуррицане" где је добила велику пажњу публике. Ипак, одлучила је да крене самосталним путем музике и сада каријеру гради на искључиво својим песмама.

Сања је позната као неко ко о приватним проблемима жели да прича, не би ли некоме помогла. Она је пре две године остала без оца, а сад је одлучила да исприча у каквом односу су били пре његове смрти.

- Свакако да сам свог оца некако и кроз године одболовала, зато што ми нисмо разговарали једно време, дуго. Хоћу сада да будем профи, да не плачем, али не могу... - рекла је Сања Вучић за Телеграф и наставила:

- Није био ту. Није био ту... Зато и јесам емотивна само у томе. Јер нисам стигла да му кажем све што сам мислила. И да му испричам и шта је било, и како је било, и како сам ја била. Али, биће некад... - додала је некадашња певачица групе "Хуррицане".

- Сву снагу ми је давала мајка. Она је жена коју одмалена нисам видела да плаче. Односно, и кад год бих је видела као мала да плаче, ја сам се плашила да она умире. То је то, мајка ми умире, она плаче, јер је толико она мени у очима била јака, једна стабилна жена, да нисам могла да замислим да она има слабости. И данас је таква и она је мени просто стуб и без ње не знам шта бих радила - истакла је Сања за "Телеграф".

- Све одлуке које правим у животу, апсолутно ме не занима шта може било ко други да каже, осим ако ће мајка да ми каже да је то добро. То је добро. То ми је најважније... Мени је најважније да њу не разочарам у процесу. Да л' ћу неког успут, пријатеље, остале чланове породице, не интересује ме. Мени је само важно да моја мајка каже "може". И то је то - закључује Вучићева.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas