Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певач

Саша Ковачевић о приватним плановима: Открио како ће изгледати венчање са Зораном и како се слаже са њеном кћерком

Певач Саша Ковачевић одлучио је да стане на луди камен.

1644414357_sasa_kovacevic_05112018_0096.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Годинама уназад у љубави је са Зораном Тасовац, бившом женом Богдана Срејовића, а како је певач отркрио, одлучио је да се баш поред ње скраси. Он је открио и да су припреме већ у току, али да се на вечну љубав неће заветовати у Србији.

- Зорана и ја живимо као да смо у браку. Венчање ће нам бити интимно, на егзотичној локацији далеко од Србије. Папир ми није битан, али планирам да се оженим свакако - рекао је Саша за Информер.

Прочитајте још: Не жели да је тако зову у ЈАВНОСТИ: Мајка Новака Ђоковића открила своје КРШТЕНО ИМЕ, за које мало ко зна

Зорана из брака са Богданом Срејовићем, дојучерашњим дечком Цеце Ражнатовић, има ћерку коју Саша обожава и пружа јој максималну пажњу.

- Искра је моја ћерка, тако је доживљавам од првог тренутка. Нисам јој биолошки отац, али је зовем својим дететом. И сутра када будем имао биолошко, Искра ће бити моје прво дете. Често сам у последње време чуо коментаре: "Али она није твоје дете." Једноставно, ја у својој кући људе могу да зовем и доживљавам како ја желим и осећам. А њу осећам као своју. Зато не дозвољавам злим људима да улазе у моје двориште и мој живот - рекао је он па како га зове Искра:

- Искра мене може да зове како год пожели, али изабрала је да будем њен 'папа'. Она има биолошког тату, али ја ћу јој свакако у животу бити подршка за све.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas