Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Саша Ковачевић отворио душу: Певач проговорио о тешком периоду кроз који је прошао

Саша Ковачевић је имао проблема са здрављем

1691926283_Sasa-Kovacevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Саша Ковачевић говорио је за домаће медије о годинама, приватном животу, али и грешкама.

Наиме, он је на самом почетку истакао да се осећа увек младо.

- Увек се осећам младим и надам се да ћу се увек тако осећати - прича Саша на почетку, а онда открива:

- Имам грешака у животу као и сви. Трудим се да не понављам оне које су биле озбиљније. Да сам млад, можда бих и открио које су то грешке биле. Моји родитељи су били строги, али су добар посао обавили што се тиче васпитања. Држаћу се тога и кад моја деца буду у питању - кроз осмех говори певач.

Подсетимо, недавно је певач водио тешку борбу са здрављем, те је једно време провео у болници.

- Смршао сам сигурно једно 5 килограма, али добро, битно је како се човек осећа, а ја се сада осећам веома добро. Сматрам да ми се повратила снага и због тога смо наставили да радимо концерте и имамо наступе. Дефинитивно не бих наступа да се осећам лоше. Период какав је био је прошао, тако да се не враћам на те ствари које нису биле баш сјајне, већ увек гледам у будућност. Не знам шта је то било, изгледа да се нагомилало свачега с обзиром на то да живимо неким бржим темпом и бржим животом. У неком тренутку се вероватно задеси нека врста стреса што је додатни окидач и то је то - рекао је Саша и први пут открио с којим проблемом се суочавао и какве тегобе је имао:

- Вирус који је прошао кроз мене, како ми говоре доктори, је вирус који преносе деца, значи нешто што уствари деца ни не региструју. Чак и цела моја породица је прележала исти и то буквално без кашља, температуре и свега, али ето мени је направило нешто са крвном сликом што није било сјајно тако да су ме оставили у болници осам, девет дана на разним тестирањима. Богу хвала установили смо након свих тих анализа шта је и само кажем нека иницијална каписла се десила да то баш у том тренутку испадне тако - открио је Ковачевић за Телеграф недавно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas