· · Коментари: 0

Саша Матић открио коју песму је написао за ЗДРАВКА ЧОЛИЋА, па се дотакао својих ЋЕРКИ: "Модел васпитања преузео сам од оца" (ФОТО)

Певач је открио мало познате детаље из живота

1676880553_Sasa-Matic-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес

Певач Саша Матић иза себе има импресивну каријеру и ванвременске хитове. Снимио је дуете са великим музичким звездама, а његове нумере слушају се широм Балкана.

Недавно је Здравко Чолић објавио композицију коју је написао Саша Матић, а певач је сада открио и како је дошло до сарадње са највећом регионалном звездом

- До сарадње дошло сасвим случајно. Здравко и ја смо баш добри пријатељи и имамо та нека наша дружења, која могу и не морају бити честа, али кад седнемо ми надокнадимо све оно што нисмо до тада. Он је сјајан тип и целокупна његова екипа сарадника, они су сви сјајни људи. Једном приликом седели смо Мома Кацић и ја, нешто смо причали како сам за време короне компоновао. Па сам му рекао да сам ја урадио дует Северине и мене „Море туге“, што је њега одушевило. Онда ме питао јел имам неку још песму, коју би дао Здравку, рекао сам му да имам, јер ја у телефону увек имам бар једно 10 спремних песама. Када сам му пустио „Сто дуката“, одмах је рекао да је то нумера за Чолу - рекао је у емисији „Први ред“ на телевизији К1.

Певач је открио да га туга никада не инспирише да пише песме, већ да мора да буде баш срећан и мора да будем сам.

Сале од почетка своје каријере одлично балансира са колегама и каже да на естради има пуно људи са којима је добар или мање добар, али нема ниједног колеге са којима је у лошим односима. Поред музике бави и хуманитарним радом, али о томе у јавности не воли да прича:

- Никада нисам заборављао на друге и зато сам ту где јесам. Донирао сам средства и „Институту за дечију онкологију“ у Тиршовај, „Дому за децу ометену у развоју“, па за школу коју сам ја похађао у Земуну „Вељко Рамадановић“ . Некако се просто боље осећам, ако знам да сам учинио нешто добро, да сам некога учинио срећнијим и да сам му улепшао детињство. Поготову када су деца у питању. Моја девиза је да би ми се нешто вратило, ја морам да дам, јер ако калкулишете у животу, знајте да се ни теби неће наћи људи да ти помогну. Добро је док ја могу да дам – додао је Саша, а потом открио и како његове ћерке немају амбиција да се баве музичом, као и да је модел васпитања преузео од свог оца, као и да децу не оптерећује проблемима.

- Ја се трудим да их уопште не оптерећујем тим пратећим проблемима. Гледам да им пласирам ону најбољу страну мог посла. Када дођем кући, трудим се да са њима проведем квалитетно време. Мени је циљ да оне имају најлепше могуће детињство и живот као ја што сам имао. Ништа нема драже, него да су вам деца срећна и да живе како треба нормално, а ту уопште не мислим на материјално – закључио је Саша Матић у поменутој емисији и додао да му је недосањани сан Маракана или Ушће.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.