· · Коментари: 0

Саша Поповић и Сузана Јовановић припремили ГАЛА венчање за сина: Слављу ће присуствовати цела ЕСТРАДА

Сузана Јовановић и Саша Поповић у четвртак праве гала славље у једном престоничком ресторану јер се њихов старији син Данијел жени дугогодишњом изабраницом Тијаном.

1652860821_sasa-popovic.jpg
Фото: АТА имагес/ Антонио Ахел

Њих двоје су се упознали на у "Гранд продукцији", где је он радио као тонац, а она је и даље запослена као шминкерка. Младенци и њихови родитељи су бринули о сваком детаљу, па су се одлучили да весеље буде уприличено радним даном због тога што су певачи ангажовани викендом по разним свиркама.

Прочитајте још: "Само ме ништа немојте питати": Милица Павловић сломљена након губитка баке (ФОТО)

Породица Поповић одабрала је најскупљи мени, од 85 евра по особи, где ће се наћи богато послужење. Гостима ће бити послужено више од 20 врста сирева, пршуте, домаћи производи, неколико врста меса, печење, морски плодови, прилагођена исхрана (веганска и вегетеријанска), као и најскупља вина и жестине. Сала ће бити декорисана по њиховој жељи. Будући супружници увелико живе заједно, а обе породице се лепо слажу. Очекује се и више од 300 званица, највише певача са естраде.

Сузана и Саша су своју децу извели на прави пут, а певачица је имала, како каже, срећу да упозна Поповића, који је Данијела прихватио као своје дете. Венчању се посебно радује њихова ћерка Александра, која је везана за брата. - Александра је пресрећна. Ја сам под највећим стресом, а ова моја деца као да се не жене и не удају, они су флегматични, све то полако. Кад год их позовем да питам да ли су све завршили са организацијом, само кажу: "Мама, све је под контролом, опусти се." Младенци заиста не воле ништа велико и спектакуларно, скромни су обоје, али на крају се списак проширује јер не можете да не зовете људе на чијим смо весељима ми били. Колико год да их дође, сви су добродошли, само да протекне све у најбољем реду. Весеље је једном у животу, рекла сам и сину и снајки: "Једном је свадба и више нема" - објаснила је Сузана.

Певачица каже да је презадовољна снајком. - Она је толико једноставна девојка да се са њом никада није назирао никакав проблем. Када је неко скроман, једноставан и нормалан, онда ништа није тешко. Вредна је јако и пажљива, у почетку сам јој само давала неке савете везано за Данијела, како шта треба да уради или не треба, али то су све ситнице. Као и свака мајка, за добробит деце и њихову срећу, јер ипак ми смо најсрећнији када су деца срећна и када се лепо слажу - закључује она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.