Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сашка Веселинов открила до сад НЕПОЗНАТЕ детаље свог живота: "Опадала ми је коса од СТРЕСА"

Сашка објаснила због чега је напустила телевизију и окренула се новом бизнису

1674459220_Foto-Ataimages.rs-Saska-Veselinov.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Сашка Веселинов и Ђорђе Ђоковић су летос одлучили да уплове у брачне воде. Њих двоје су складан пар и познате је да се лепо слажу, а очекују и принову, с обзиром да је Сашка трудна ида ће на свет донети дечака.

Иако има проблеме са којима се већина трудница носи, она не престаје да буде активна и да планира будућност.

- Ја кад поред мучнина, болова због отицања, бебе која је хиператкивна и константно удара ипак успевам да тренирам редовно, ширим приватан бизнис и отварам салон венчаница пред порођај - написала је Сашка на свом Инстаграм профилу и додала:

- Много сам срећна! Захвална сам што имам најбољег мужа, најбрижније родитеље и дивне пријатеље. Срце ми је пуно.

Прочитајте још: Краљица Летиција обожава кожну сукњу и носи је на најелегантнији начин

Нагласила је да је изабрала праву оссбу и да је срећна што је управо Ђорђе отац њеног детета.

- Начин који ме гледаш, осмех који имаш док говориш о нама, срећу коју шириш јер ћеш се ускоро остварити у најлепшој улози... То ми даје потврду да сам изабрала праву особу за оца свог детета- написала је Сашка са поносом и додала шаљиво:

- Да сам знала да брак овако изгледа, раније бих се удала.

Сашка је, између осталог, признала да јој је коса опадала због превеликог стреса.

- Дала сам отказ на телевизији јер сам почела приватни бизнис. Свако ко се бави тиме зна да ако ниси у томе 100 одсто, тај успех тешко да је могућ. Могу вам рећи да ми је у једном периоду интезивно опадала коса од стреса.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas