· · Коментари: 0
ВИП

"Сав новац сам уложила у нови посао, и још сам у кредиту": Певачица проговорила о ФИНАНСИЈСКИМ ПРОБЛЕМИМА

Певачица Марина Тадић покренула је прошле године нови бизнис - ресторан, у којем ће певати за дочек.

1640183005_marina.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Блиц

Певачица Марина Тадић је пре две године на свет донела ћеркицу Веру због које је пожелела да се повуче из јавности у потпуности и посвети се породици, али јој, како каже, то није пошло за руком, те се лаганим кораком враћа на сцену.

Марина је сада открила све о приватном животу, браку, ћеркици, али и о бизнису који је покренула ове године, због ког је у дуговима. Она ће за дочек Нове године певати у сопственом ресторану, чиме ће вероватно помоћи бизнис којим се бави.

Прочитајте још: "Помишљала сам на најгоре, и то сам саопштила Душку": Јелена Карлеуша ПРОГОВОРИЛА о психичком проблему

- Водим миран живот, никад код мене није било скокова, излета, али немам ни потребе за таквим животом. Кад имате дете, онда сте везани за породицу. Али ево, лагано се враћам на сцену, имала сам наступ после три године и схватила сам да ја без музике не могу и да се нећу повући до краја, како сам мислила - испричала је Тадићева за "24седам" и додала да је задовољна без обзира на финансијске тешкоће:

- Заиста сам се трудила да не пропустим те најлепше тренутке са ћерком, кад она проговори, прохода, кад прави неке слатке ствари. Прва година је лагано прошла јер је била корона и све је стало, а у другој сам већ започела нови бизнис. Успела сам да у овој години проживим лепе тренутке са њом, али и да дигнем други посао на ноге и вратим се свом првобитном занимању. Не могу да кажем да је ово била лоша година, јер кад подвучем црту, јако сам срећна што сам успела да завршим много тога.

Признала је и да још увек отплаћује кредит због новог бизниса.

- Без претеривања, сав новац сам уложила у нови посао. Још сам у кредиту, који још увек отплаћујем и ко зна до када ћу. Али не жалим, мислим да сам уложила у праву ствар. Већ имамо заказане прославе и славља за наредну годину, људи су препознали чари природе. Никада нисам говорила о новцу и не желим да кажем колико сам уложила, важно је да је то нешто што ће мени у будућности доносити не само зараду, већ и задовољство - истакла је она.

У сусрет празницима, она је испричала да је схватила да је најзадовољнија кад има посла.

- Најгора Нова година ми буде кад не радим и увек је било у вези са послом. Чим радим, то је супер, а најбоља година у животу ми је била 2019. на 2020. јер сам тада добила дете. То је поклон који сви могу пожелети, тако да ће то бити заувек моја најбоља година док не дође друго дете - рекла је Марина.
фото

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.