Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Сећате ли се глумца Миленка ЗАБЛАЋАНСКОГ? Ево ко је његов син кога свако вече гледамо на МАЛИМ ЕКРАНИМА (ФОТО)

Славни глумац Миленко Заблаћански био је омиљени лик у серијама "Породично благо" и "Срећни људи"

1647715582_zablacanski.jpg
Фото: Printscreen/Youtube/RTS
Oglas

Славни глумац који је обележио серије домаће кинематографије током деведесетих година, Миленко Заблаћански кога смо обожавали у серијама "Породично благо" и "Бољи живот", трагично је настрадао 2008. године током враћања са зимовања. Иза себе остави је супругу Снежану, балерину и кореографа, и двојицу синова старијег Ивана и млађег Николу.

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Очевим стопама кренуо је старији син, Иван Заблаћански који је од родитеља наследио несумњив таленат за улоге које су му до сада поверене. Мали број публике заправо зна да је реч о сину славног Миленка Заблаћанског када га види на малим екранима, а управо младог глумца Ивана Заблаћанског гледамо у телевизијској серији "Коло среће", а одиграо је и битну улогу у серији "Убице  мог оца", "Клан", "Случај породице Бошковић" и бројне друге. Осим тога, он је већ годинама у позоришту где је одиграо велики број представа.

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

- Када је Миленко погинуо, имао сам 18 година и већ желео да упишем ФДУ. Тата и мама водили су ме често као клинца у позориште. Сећам се да сам волео да седим поред портирнице, у колима из "Бриљантина". Ето, данас играм у тој представи... Верујем да сам од оца наследио професионалан однос према послу. Никад не касним, увек сам у "ниском старту" пред пробу или представу. Иначе, тату сам посебно волео да гледам као Џорџина у "Срећним људима", на Теразијама у "Херојима"- рекао је Иван Заблаћански својевремено за домаће медије.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas