Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СЕДИМО У ГАРДЕРОБИ И ЈА ПЛАЧЕМ" Констракти пред такмичење јавили да јој муж није добро

Ана Ђурић Констракта освојила је многе песмом "Ин Цорпоре Сано" и од тада интригира јавност својом природношћу, односно животом једне сасвим обичне жене, мајке, супруге и комшинице која сваки дан изводи свог пса у шетњу. Те улоге су јој приоритет и након популарности коју сада ужива јер, како каже, и не сматра себе претерано талентованом уметницом.

1709234385_e16569e1bca156bcc68e1b436bbd6f3ffd0c2980.jpg
Фото: Ата Имагес
Oglas

- Нисам нека певачица и тога сам свесна, нису то раскошне мелодије, причам неку причу и трудим се да то буде веродостојно. У том смислу сам ту сигурна и врло ми је јасно шта радим. На Евровизији се појављују озбиљни музичари, који имају изразит вокални таленат, сама знам да ту не припадам. Има аутора који раде слично као и ја, трудим се да се не поредим са другима, непријатно ми је - искрена је Констракта, којој се живот променио од те 2022. године, а сада поново окушава срећу на ПЗЕ песмом "Ново, боље".

- Људи су ме доживели превише озбиљно, као да све знам. Не видим себе такву. Кућни сам миш, породична жена и то је то. Није ми пореметило приватност, ту не може да продре нико, осим када га ја не пустим. Променила се динамика живота - рекла је певачица и додала:

- Пре Евровизије сам доста времена проводила у кући и нисам ни радила, него сам била посвећена деци, и писала сам песме. Имала сам ту привилегију да могу да запнем и да ме нема када хоћу. Онда сам ушла у бизнис и то захтева неки целодневни ангажман. Постала сам запослена жена, а породица стоји. Било је потребно да се у кући реорганизујемо јер мене нема да будем код куће и радим све око деце.

Када је стигла у Италију, Констракти су јавили да јој муж није добро, те се она вратила у Србију, а водитељка ју је упитала да то прокоментарише.

- Било је мало незгодно поставити се јер смо у том тренутку имали незгодну породичну ситуацију. Требало је поставити приоритете, у ком тренутку колико да будеш код куће, а колико да се бациш на посао. Ушли смо на “Песму за Евровизију” са намером да се песма чује, а онда смо победили - прича певачица, којој је руководство РТС-а одмах пришло да је приупита да ли је све како треба кад су је видели уплакану.

- Сећам се да седимо у гардероби и ја плачем, прилазе и питају ме: “Шта није у реду?”. То је тренутак када схватам да морам да изађем из куће где сам јако потребна и да одрадим посао који ми је дат. Знала сам да ће бити тешко, али успели смо да испливамо. Ако се зна који су циљеви, онда се све може - истиче Констракта и додаје да је сумња никада не напушта.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas