Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сека Алексић поново на ДИЈЕТИ: Певачица кубури са килогармима, а воћни ДОРУЧАК јој најтеже пада (ФОТО)

Певачица често држи дијете како би увек изгледала атрактивно

1662813726_Foto-Pixabay-Ataimages.rs-Seka-Aleksic.jpg
Фото: Пиxабаy, Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Сека Алексић је тренутно на режиму исхране који јој веома тешко пада. Она, иако изгледа веома атрактивно и привлачно, одржава своју фигуру здравим начином исхране.

Њен највећи проблем је што воли да кува, па понекад претера у храни која није здрава, што као последицу има вишак килограма са којима се мучи.

"Здрава исхрана, то нису никакве дијете, једем пет оброка дневно. Вељко једе све што остане, али само здраво. Највећи мој проблем је што сам ја куварица, домаћица која кува и меси и онда једноставно сам претерала у једном моменту. Но, то се код мене често дешава", испричала је једном приликом Алексићева.

Прочитајте још: МОНИКА БЕЛУЧИ заблистала у Венецији: Све што јој је било потребно је једноставна црна хаљина (ФОТО)

Сека је са својим пратиоцима на Инстаграму поделила снимак на ком за доручак једе воћну кашу. Она је у опису написала: "Опет нема сланине, ј*** ми пас матер".

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - сека_алексиц

Изгледа да је певачици ова дијета пала веома тешко, а фанови су јој слали поруке подршке. 

"Видно одушевљена доручком", "Ма једном се живи", "Згодна си свакако", били су само неки од њих.

Она је снимак поделила и на друштвеној мрежи Тwиттер, где је иронично написала: "Да ли су и ваша јутра овако срећна?!".

 

Међутим, делује да је Секин срећан дан освануо. Овог јутра је поставила снимак како једе америчке палачинке и ужива у њима. 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas