Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шер има 76 година, изгледа дупло млађе, али има РЕТКУ БОЛЕСТ КОЈА ЈОЈ РАЗАРА ОРГАНЕ: Открива шта никако не једе да би одржала младолик изглед и болест под контролом

Славна певачица изгледа задивљујуће у осмој деценији, али мало њих зна да се Шер бори са опаком болешћу

1651673252_profimedia-0651026975.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Овог месеца Шер ће напунити 76 година, а сви се питају како одржава тако виталан изглед и шта је заслужно за њену младалачку појаву и енергију. Међутим, мало је познато да ова звезда болује од Епштајн-Браовог синдрома. Лекари кажу да када овај вирус доспе у наше тело, ту остаје заувек.

Ова болест разара унутрашње органе и изазива осећај умора, а Шер се са њом бори већ годинама уназад. Оно што њој највише помаже јесу физичка активност и здрава исхрана.

"Вежбам најмање пет пута недељно. Целог живота сам активна и не намеравам да престанем јер заиста уживам у томе. Тренер ми не гледа кроз прсте, нимало ме не штеди и не занима га колико година имам. Доста сам читала о храни и сама дошла до сазнања шта би било најбоље да једем. Нисам неки љубитељ меса" - преноси "Блиц жена".

Прочитајте још: ПОТВРЂЕНО! Група ХУРРИЦАНЕ се распада: Девојке крећу свака својим путем

Открила је и да ли је вегетеријанац и која врста хране је њена "слаба тачка":

"Не могу да кажем да сам вегетаријанац, али све што једем потпуно је здраво, осим десерта на који сам слаба. Не волим млечне производе и намирнице које садрже много масти, јер ме успоравају и краду ми енергију. Алкохол избегавам, годишње тек неколико чашица", признала је певачица.

Причала је и о томе која храна јој даје највише енергије и снаге, али и коју намирницу сматра најгором по наш организам:

"Поред поврћа, то су пиринач, махунарке, као и нешто што се нутриционистима вероватно неће допасти, али ја просто обожавам - тестенине. Банане и нектарине таманим јер су пуне здравог нерафинисаног шећера, а сир сматрам најгором намирницом за људско тело јер га не варимо како треба и препун је масти и холестерола", била је искрена Шер.

Прочитајте још: ОН је фаворит за победу на ЕВРОВИЗИЈИ 2022: Ево о чему говори песма о којој сви причају (ВИДЕО)

Испричала је и једну симпатичну ситуацију о томе како је заволела сладак кромпир из микроталасне:

"Волим сладак кромпир који може да се спреми у микроталасној за четири минута. Открила сам га заједно са Мишел Фајфер када смо снимале 'Вештице из Иствика'. Тада смо буквално живеле на њему".

Није крила да јој је са годинама све теже да оржава форму:

"У овом животном периоду морам да радим двоструко више. Одувек сам била спортски тип. Као млада, бавила сам се различитим дисциплинама, чак и екстремним. Сада највише волим да сурфујем. Додуше, на даску сам стала доста касно, кад сам већ превалила шездесету", додала је она.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas