Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шер изгледа невероватно у 77. години: Открила тајну младоликог изгледа, а од ове две ствари никада неће да одустане

Мало ко би поверовао да она има скоро 80 година

1693899913_profimedia-0762153594.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Шер је открила тајне свог младалачког изгледа у 77. години током наступа у емисији Гоод Морнинг Бритаин у којем је гостовала у понедељак.

Певачица је признала да "није могла да верује да ц́е ускоро напунити 80. година." У разговору са водитељима Сузаном Рид и Едом Болсом, који су је питали како и даље изгледа тако невероватно, Шер је рекла да „никада не би скратила косу или престала да носи фармерке“.

- Сец́ам се када смо моја пријатељица Полет и ја разговарале о томе када ц́емо да ошишамо косу и престанемо да носимо фармерке. Не могу да верујем да ц́у у неком тренутку имати 80 година. И даље ц́у носити фармерке и и даље ц́у носити дугу косу."

- Гени у мојој породици су прилично невероватни. Не знам да ли те то што се не осец́аш старим чини млађим. Нисам сигурна. Пратим трендове и имам много младих пријатеља.

- Искрено, не покушавам да се осец́ам младом, не покушавам да будем млада, ја сам оно што јесам, шта год то значило - рекла је легендарна Шер.

У мају је икона отворено говорила о 77. години у искреном посту на Твитеру и о томе да се ни најмање не осец́а старо.

Након њеног недавног раскида са 37-годишњим дечком Александром 'А.Е.' Едвардсом, за кога се наводно „још увек брине“ и са којим би се можда могла поново ујединити у будуц́ности, поделила је са јавношћу симпатичан твит.

- У реду, хоц́е ли ми неко МОЛИМ ВАС рец́и…..Када ц́у се осец́ати СТАРО. Ово је смешно. Стално слушам ове бројке, али искрено не могу да их разумем. Морам да идем да вежбам.

Иако је раскинулула са дечком који је скоро четири деценије млађи од ње, њену пријатељи кажу да пар и даље има јака осец́ања једно према другом. Извор близак звезди рекао је за Дејли Мејл да је легендарна Шер (рођена Шерилин Саркисиан) изазвала гласине о могуц́ем поновном мирењу: „Шер је жива. И она се предомишља."

„Њој је заиста стало до АЕ, а сада када је ближа својој деци, жели више стабилности у свом животу. Иако је за сада сама, нико у њеном блиском окружењу не би био изненађен да их види поново заједно."

Шер је два пута прошла кроз развод и има сина Чеза Бона (53) са својим покојним бившим мужем Сонијем Боном који је преминуо 1998. у 62. години од повреда задобијених након што је на скијању ударио у дрво.

Касније је била удата од 1975. до 1978. за покојног певача Грега Олмана који је преминуо 2017. у 69. години. Шер и Грег су заједно добили сина Елија Блу Олмана (46).

Шер је раније рекла да излази са млађим мушкарцима - након што је излазила са Роном Симерманом, који је 12 година млађи од ње, Томом Крузом, када је он имао 23, а она 38, и Ричијем Самбором из Бон Џовија, који је 13 година млађи од ње.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas