· · Коментари: 0
СТРАШНО

Шерон Стоун објавила слику из болничке собе: "Бори се за сваки удисај" (ФОТО)

Сестра јој се бори за живот

1597734274_seron-stoun.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ЦБС Тхис Морнинг

Шерон Стоун објавила је фотографију из болнице у којој се налази њена рођена сестра. Кели је заражена корона вирусом.

Прочитајте још: ОВДЕ можете да бирате шта желите, а само КИЛОМЕТАР ДАЉЕ вас чека право изненађење (ФОТО)

Прочитајте још: Приватан живот чува далеко од јавности: Ово је МРАЧНА СТРАНА славног глумца (ФОТО)

Славна глумица је објаснила да Кели поред лупуса са којим се већ бори годинама, сада се због неодговорних људи бори и са опаким вирусом, који озбиљно може да угрози њено здравље:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мy систер Келлy, wхо алреадy хас лупус, ноw хас ЦОВИД-19. Тхис ис хер хоспитал роом. Оне оф yоу Нон-Маск wеарерс дид тхис. Схе доес нот хаве ан иммуне сyстем. Тхе онлy плаце схе wент wас тхе пхармацy. Тхере ис но тестинг ин хер цоунтy унлесс yоу аре сyмптоматиц, & тхен ит’с 5 даy wаит фор ресултс. Цан YОУ ФАЦЕ ТХИС РООМ АЛОНЕ? Wеар а маск! Фор yоурселф анд отхерс. Плеасе 💜.

А пост схаред бy Схарон Стоне (@схаронстоне) он

- Моја сестра Кели која већ има лупус сад се заразила и цовидом-19. Ово је њена болничка соба. Један од вас који не носи маску је учинио ово. Једино где је ишла био је доктор. У земљи у којој она живи не тестирају никог осим људи који имају симптоме, а и онда се на резултате чека по пет дана. Јесте ли спремни остати сами у овој соби? Носите маску. Због себе и других. Молим вас - написала је глумица. И сама Кели објавила је видео који је снимила у болничкој постељи, а по гласу се може чути, да једва говори:

Прочитајте још: Породила се позната инфлуенсерка (13): Тврдила да јој је дете направио ДЕЧАК (10), али истина је много ГОРА

- Желим да знате да је ово стварно. Борим се за сваки удисај. Верујте, да не желите никада да се осећате овако - закључила је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Плеасе листен wитх лове

А пост схаред бy келлy стоне сингер (@тхекеллyстоне) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.