Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Северина након што је сазнала да има корону открила како се осећа (ФОТО)

Певачица се налази у изолацији

1597826533_zivojinovic_slava_21112019_0047.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Северина Којић пре неколико дана јавности је потврдила да је заражена корона вирусом, а иако нема никакве симптоме, веома је дисциплинована и налази се у кућној изолацији.

Прочитајте још: Северина се емотивном поруком опростила од Рајка Дујмића: Недостајеш ми... (ВИДЕО)

Она је открила како се осећа, а снажну поруку послала је свима који се према људима зараженим корона вирусом, понашају као да су "губавци".

- Позивам све људе да се према позитивнима на корону не односе као према губавцима, посебно у мањим местима, о чему ми људи пишу, него да им помогну како могу.И телефонски разговор са неким и порука на мобилном су понекад довољни да мислите на некога. Знам да не смете до њих, али однесите им воће пред врата или још боље топлу супу од парадајза. Пустите се пребројавања и оговарања. Солидарност је оно што нас може и спасити и заштитити - рекла је Северина. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Премда немам никакве симптоме, данас сам добила потврду да сам позитивна на ЦОВИД 19, док је тест мога сина негативан. Одмах јутрос, након контакта с епидемиологом, подузела сам све мјере, промптно извијестила оца ђетета те у договору с оцем предала га два дана прије одређеног термина, да самоизолацију проведе с њим, без обзира на негативан тест. Како бисмо заједниц̌ки зас̌титили приватност и избјегли стигматизацију ђетета, уједно сам замолила оца за дискрецију. Међутим, 20 минута након с̌то је отац преузео дијете, у србијанским се медијима појавила вијест да сам зараз̌ена 'партијајуц́и по Далмацији с ђететом'. Дакле, да, имам позитиван тест, немам симптоме, заразила сам се од блиске особе, вјеројатно по повратку у Загреб, а не тијеком љетовања у Далмацији. Будуц́и је та особа јуц̌ер добила позитиван тест, одмах смо син и ја ис̌ли на поновно тестирање, јер је нас̌ први налаз био за обоје негативан. Апелирам на медије, посебно у Србији, да се суздрз̌е од објава неистинитих, непровјерених, односно измис̌љених информација.

А пост схаред бy Северина (@северина) он

Певачица је одмах након сазнања да има Цовид-19 на друштвеној мрежи Инстаграм, обавестила своје пратиоце и замолила медије да не нагађају места на којима је могла да се зарази:  - Премда немам никакве симптоме, данас сам добила потврду да сам позитивна на ЦОВИД 19, док је тест мога сина негативан. Одмах јутрос, након контакта с епидемиологом, подузела сам све мере, промптно известила оца детета те у договору с оцем предала га два дана пре одређеног термина, да самоизолацију проведе с њим, без обзира на негативан тест. Како бисмо заједнички заштитили приватност и избегли стигматизацију детета, уједно сам замолила оца за дискрецију.

Прочитајте још: Не жели да ћути више: Игор Којић се ОГЛАСИО након спекулација о разводу са Северином (ФОТО)

- Међутим, 20 минута након што је отац преузео дете, у србијанским се медијима појавила вест да сам заражена "партијајући по Далмацији с дететом". Дакле, да, имам позитиван тест, немам симптоме, заразила сам се од блиске особе, вероватно по повратку у Загреб, а не током летовања у Далмацији. Будући да је та особа јуче добила позитиван тест, одмах смо син и ја ишли на поновно тестирање, јер је наш први налаз био за обоје негативан. Апелујем на медије, посебно у Србији, да се суздрже од објава неистинитих, непроверених, односно измишљених информација.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas