Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Схватила је да то није баш тако лако, бити мајка и певачица, не може и јаре и паре": Весна Змијанац проговорила о односу са Николијом и Рељом

Весна Змијанац сматра да је њена ћерка Николија схватила да је тешко уклопити посао певачица и мајчинство

1700732857_Foto-Ataimages.rs-Vesna-Zmijac1.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Николија Јовановић је недавно поделила снимак којим је узбуркала јавност. На њему је певачица одговорила на бројне негативне коментаре и на то што је стално упоређују са њеном мајком Весном Змијанац.

- Моја мама не пева боље од мене, она пева боље од свих. Јасно? Не певам као моја мама и не кувам као моја мама, али сам ја боља мама него моја мама. Ја сам образованија него моја мама. Ја сам боља жена него моја мама. А знате зашто? Зато што је она моја мама. Њу није имао ко да научи, а мене јесте - она. Она ме је научила да будем боља мама. Тако да, је*** се ви сви са вашим коменарима и упоређивањем - рекла је тада Николија.

Весна је прокоментарисала ову изјаву своје ћерке и рекла да је Николија тек сада схатила шта значи бити и мајка и певачица.

- Она то мисли, сада схвата и она да то није баш тако лако, бити мајка певачица... Не може и јаре и паре, не може, сине, да те мајка школује по белом свету, да ти купи ово, да ти купи оно и да маму држиш за сукњу, као што ни њој није лако сада, види сама. А оно време моје и ово њено није ни близу - објаснила је Весна у емисији "Амиџи шоу", па признала шта је то Николија наследила од ње.

- Николија је од мене наследила љубав према музици. Зна да кува, али се фолира, док сам ја жива, прави се луда. Зна, и то добро! Ја сам брбљива, али знам и да се намуњим мало, а она кад се намуњи, то је весело.

Весна је прокоментарисала и свој однос са зетом, Рељм Поповићем и на питање да ли му је некада сипала со у кафу, певачица је имала спреман одговор.

- Нисам никада, то је моја љубав, моје срце - рекла је Весна у емисији "Амиџи шоу".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas