Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сигурно да није имао намеру да УСМРТИ жену": Бивши такмичар "Звезда Гранда" не зна како ће његов ментор наставити живот са оваквим теретом

Некадашњи такмичар Жарко Маџић и рокеров пријатељ откиро да ли се чуо са Ђорђем Давидом после несреће

1706002593_Foto-Ataimages.rs-Shuttertstock-Printscreen-Instagram--192_rs.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Схуттертстоцк, Принтсцреен/ Инстаграм - 192_рс
Oglas

Ова вест уздрмала је читаву јавност, а некадашњи такмичар Жарко Маџић и рокеров пријатељ је истакао да није успео да ступи у комуникацију са бившим ментором.

- Звао сам га јуче неколико пута, али ми се није јавио. Знајући какав је човек и величина, верујем да је у потпуном хаосу и да га сад сви зову - каже Жарко и осврће се на стравичну несрећу у којој је Ђорђе учествовао.

- Лоше време, лоше околности, судбина, ко зна шта већ… Као возач и чест учесник у саобраћају, знам да уколико се деси ово што се догодило Ђорђу, возач не сноси никакву одговорност. При том није имао ниједан промил алкохола, нити било какве друге супстанце, што је иначе за Ђорђа и карактеристично. Зна се колико је савестан возач и да алкохол не конзумира. Колико сам прочитао његову изјаву на Грандовом порталу, као и саопштење тужилаштва, он је налетео на саобраћајну несрећу и на жену која је шетала по ауто-путу, тако да није крив– сматра Маџић и наставља:

- Верујем да Ђорђе има моралну и емотивну одговорност у овом тренутку. Сигурно да није имао намеру да усмрти жену, али ето, десило се, на жалост. Ја да могу био бих ту са њим. Њему дугујем и приватно и пословно и као човек човеку. Познајем га, знам какав је човек, колико је посвећена и добра особа, здрав у глави. Ово што му се десило је само лоша судбина и ништа друго – каже Маџић и додаје да ће му сигурно бити тешко што на души носи жену која је преминула.

- Познавајући њега са овим ће живети јако тешко. То оставља озбиљне последице, пса згазиш па ти није свеједно, а не човека. Како ће да живи са тим, само он зна… Али сам сигуран да ће након тога да се посвети својим кандидатима, да настави са пробама и да тако покуша да скрене мисли и да ту пронађе утеху. Има људи који га цене и поштују и који ће му помоћи да преброди тешке тренутке. Јак је он, издржаће све што се дешава, али сам сигуран да ће га у моментима самоће то прогањати. Сваког нормалног и савесног човека би то погодило и пореметило, нико не може да буде имун на те ствари. Али верујем да ће успети да прегура све ово. Има нас који ценимо све што се тиче њега и који ћемо бити уз њега и у овом тешком тренутку – поручио је Жарко.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas