Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Силвана Арменулић је била једна од највећих звезда пуна пара, али је онда откривена једна велика тајна (ФОТО)

Једна од највећих звезда била је на мети лопова

1641461870_silvana.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Колико је Силвана Арменулић била популарна седамдесетих година, показује податак да су о њој новине писале свакодневно. Није ту било само текстова о њеној музичкој каријери, заправо, тога је било најмање!

Прочитајте још: Памтите је као ћерку Бошка Симића у серији ПОЛИЦАЈАЦ СА ПЕТЛОВОГ БРДА: Повукла се из глуме, а ево како данас изгледа бунтовница Тања (ФОТО)

Медији су писали о њеном приватном животу и свим збивањима, а било је доста пикантерија и непријатних ситуација. Данас би се за њу рекло да је таблоидна личност, а тада су говорили да је "привлачила пажњу".

Дана 16. октобра 1971. године, у новинама је освануо наслов "Ситна пара", а у тексту је писало да је "опљачкан стан Арменулића".

У чланку се наводи следеће:

Новине су јуче обавестиле јавност да је певачици Силвани Арменулић обијен стан и украден накит у вредности од око 300.000 нових динара и "нешто новца".

Фото: Репринт политика

- Украли су и доста новца мог и мужевљевог - изјавила је певачица сараднику "Политике".

- На срећу, ми углавном новац држимо у банци, тако да не верујем да су украли више од милион-два старих динара - рекла је она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas