Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
наследник

Син Данила Лазовића прави је лепотан и успешан спортиста: "Отац ми стоји истетовиран на рамену.." (ФОТО)

Један од наших најбољих глумаца, Данило Лазовић, има децу за пример

1648757084_danilo.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Данило Лазовић рођен је 1951. године у Бродареву, а преминуо је изненада 2006. године у Београду. Оставио је снажан печат у нашој кинематографији, а данас готово сви знају бар једну реплику Шћепана Шћекића.

Имао је диван брак са супругом Бранком са којом има четворо дивне и успешне деце.

Ћерка Јелена је фармацеуткиња, син Милош заједно са мајком води продавницу, ћерка Милена је психолошкиња и уједно првакиња државе у плесу, док је син Вук успешан спортиста.

Вук је рођен 1988. године у Београду, а спортску каријеру започео је у рукометном клубу Партизан. Сада се налази у Кувајту.

Прочитајте јошПосле чак 150 снимљених филмова, СЕМЈУЕЛ ЏЕКСОН напокон добио први ОСКАР

Вук је ожењен рукометашицом Барбаром Варлец, која је пореклом из Словеније. Са њом има сина Луку, а њихов породични дом је у Подгорици.

Барбара и Вук су се упознали 2009. године у Зајечару где су обоје играли рукомет. Након два месеца почели су да се забављају, а веза је завршила браком. Прослава венчања одржана је у једном ресторану на Авали.

Фото: Фацебоок/принтсцреен

О свом оцу, Вук је једном приликом изјавио:

- Не морам да кажем колико ми недостаје, поготово у оваквим моментима, али то је живот. Од самог старта рекао сам себи да морам да наставим. Имам брата, сестре и маму. Знао сам да не могу ништа променити, а морао сам и њима да помогнем. Отац ми стоји истетовиран на рамену. Цео живот борим се да његово име не обрукам. Мислим да нисам и никада га нећу обрукати.

Вук је признао да му јако тешко пада што његов отац није видео успехе које је постигао, нити имао прилику да ужива у одгајању унука.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas