Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Син Меган и Харија данас је напунио 2 године: А овако је честитала краљевска породица (ФОТО)

Чланови британске краљевске породице послали су рођенданске поруке Арчију, сину принца Харија и његове супруге Меган, који је у четвртак напунио две године и који је раније ове године био у средишту једне од највећих породичних криза у протеклих неколико деценија.

1620316505_505b33639b50789213e4a6adc698b7c4d5f5d46a.jpg
Фото: Епа
Oglas

Арцхие Моунтбаттен-Wиндсор, како му је пуно име, седми по наследном реду за британски престо, рођен је у лондонској болници Портланд у мају 2019., а сада живи с родитељима у Лос Анђелесу, након што су напустили Британију и прошле године се повукли с краљевских дужности.

Прочитајте још: Лак за нокте који КЕЈТ МИДЛТОН просто обожава: Класичан маникир никад не излази из моде (ФОТО)

- Желим Арцхиеју Моунтбаттен-Wиндсору данас врло срећан други рођендан - стоји у поруци објављеној на Твитеру краљице Елизабете, а сличне жеље послали су и Арчијев деда, престолонаследник принц Чарлс, и његови стриц и стрина - принц Вилијам и супруга Кејт.

Арчи је постао средиште спора и погоршања односа принца Харија и 95-годишње краљице те остатка краљевске породице након што су његови родитељи напустили краљевске дужности.

У интервјуу с Опром Винфри, Меган (39), дете црнкиње и белца, рекла је да је један неименовани члан краљевске породице, пре него што се Арчи родио, питао колико би његова кожа могла бити тамна. Те тврдње подстакле су принца Вилијама да порекне да су Виндзори расисти, а краљица је објавила да су питања о раси забрињавајућа, али да "нека сећања могу да варирају".

Прочитајте још: Модни савет Викторије Бекам за пролеће: Бирајте овај модел фармерки и кошуље (ФОТО)

Нове фотографије малог Арчија нису објављене, иако смо навикли да нас краљевска породица за рођендан њихових чланова обрадује новим фотографијама, посебно деце коју јавност нема прилике често да види.

На налогу краљице Елизабете објављена је његова прва званична фотографија са његовог рођења на којој је у рукама својих родитеља. С друге стране, Вилијам и Кејт су се одлучили на заједнички портрет најужих чланова породице који се фотографисао на Арчијевом крштењу. Принц Чарлс одлучио је да фотографијом на којој је он заједно са Харијем и Арчијем свом најмлађем унуку пожели срећан рођендан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas