Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

СИН СЕ ЗАДУЖИВАО ЗБОГ ДЕВОЈКЕ: Индира Радић проживела праву драму са дететом (ФОТО)

Ево како је певачица Индира Радић сазнала да ће добити снајку из Русије.

1639817162_pjimage--72-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ indiraradicofficial
Oglas

Индира Радић (55) повукла се из јавног живота и ужива са породицом, а публика ће убудуће моћи да је чује само путем њених песама, јер сматра да сада млади заслужују шансу.

Она је испуњена и као бака, будући да има два унука, а својевремено је причала о томе како је њен син Северин упознао њену садашњу снају, Рускињу Елину с којом је у браку седам година, а коју певачица данас гледа као ћерку.

- Северин је отишао на море у Турску са својим најбољим другом. Када се вратио ништа ми није испричао, али те вечери седели смо на тераси, било је лепо летње време, и ја чујем како звони фиксни телефон. Он је у том тренутку био у купатилу, а мене нико никад не зове на фиксни, па се јавила секретарица. Чујем женски глас који прича на енглеском. То ми је деловало важно, па сам подигла слушалицу. Од свега што је причала разумела сам Северин и схватила да је за њега."

"Кажем 'само мало' и додам му бежични телефон да се јави. Када је завршио, питам га ко је, а он ми каже да је упознао једну девојку на мору. Почне да ми прича како је слатка и лепа, да му се допала на први поглед. Питала сам га да ли могу да је видим: "Ма, нипошто" - рекла је Индира тад.

- Прошло је после тога четири или пет дана, а он ће мени: "Идем ја до Москве". Прво сам мислила да иде у хотел Москву на Теразијама и питам га шта ће тамо, ко данас тамо излази увече? "Не, мама, ја идем у Русију", каже ми он. И ту настаје шок. Почела сам да му причам како тамо постоји мафија која тргује људским органима, бринула сам, као и свака мајка, али он је инсистирао. Отишао је на три дана да види Елину."

"Када се вратио, њих двоје били су стално на Скајпу, свакодневно су се чули и схватила сам да то јесте љубав. Међутим, сваки пут када бих се ја укрцала на авион да за викенд наступим у Швајцарској или Немачкој, он би одмах после тога одлетео за Москву. То је крио од мене, позајмљивао је новац од пријатеља да ја не бих сазнала. Али, у једном тренутку приметила сам да су прекинули. Не знам шта се дешавало, али видела сам да не комуницирају."

"Када бих га питала шта се десило, само ми је одговарао да то није моја ствар. И то је трајало до тренутка када је дошао и рекао да се жени - испричала је певачица, пише "Стори".

И њен син Северин је такође за медије својевремено рекао да је супругу упознао с мајком тек када је одлучио да је ожени, а Индиру лепа Елина веома подсећа на њу из млађих дана.

- Увек сам маштала да поред Северина имам и ћерку, и ево ње, с том косом као ја кад сам била девојка, с тим крупним очима, енергична… Она у потпуности има мој темперамент - рекла је Индира.

(Блиц)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas