Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СКАНДАЛ У КРАЉЕВСКОЈ ПОРОДИЦИ: Стриптизета прети да ће да објави ГОЛЕ фотографије принца Харија

Бивша стриптизета намерава да објави голе фотографије принца Харија које су настале у Лос Анђелесу 2012. године

1709813220_Foto-Zoran-Jovanovic-Macak-Profimedia.jpg
Фото: Зоран Јовановић Мачак, Профимедиа
Oglas

Бивша стриптизета Кери Ројал (52) прети да ће објавити голе фотографије принца Харија, као и фотографију на којима се љубе. Она тврди да су оне настале током журке 2012. године у Лос Анђелесу коју је организовао тада двадесетседмогодишњи принц.

Како преноси Дејли Мејл она жели да се освети принцу Харију због тога што је у његовим мемоарима извређана и представљена на најгори могући начин.

- Никад раније нисам објављивала ове фотографије из поштовања према њему и његовој породици. Сада није важно, он је тотални идиот. Много тога од те ноћи је пропустио да каже у својој књизи. Изненађена сам да се уопште сећа мог имена јер је био прилично пијан. Заборавио је да исприча о оном што се те ноћи догодило између нас двоје, то му је потпуно промакло - казала је Кери.

Он је 2012. године организовао забаву са стриптизетама у "Wyнн" хотелу у Лос Анђелесу. Убрзо после тога британски таблоид "Тхе Сун" објавио је голишаве фотографије принца и жене која га је грлила.

Кери се у уторак обратила медијима и запретила да ће објавити голе Харијеве фотографије на сајту ОнлyФанс. Истакла је да има пуно оваквог материјала, као и да ће људи бити шокирани ако фотографије доспеју у јавност.

Продала Харијев доњи веш на аукцији

Стриптизета је на акцији 2022. године продала пар црног доњег веша за који тврди да је припадао принцу Харију. Према њеним речима, он је наводно го свирао гитару поред базена, а доњи веш јој је дао као успомену након дружења. 

Присећајући се забаве из 2012. године, Кери тврди да ју је лично један од чланова краљевске пратње одабрао и позвао у принчев апартман. Бакингемска палата је касније демантовала ову тврдњу.

- Када се забављао у Вегасу, сви су га волели, нарочито његов смисао за хумор. Барем ове панталоне подсећају на то какав је био... када је Хари био забавни принц. Штета што је ових дана сав озбиљан. Чак и као ожењен тата двоје деце, он би с времена на време требало да се опусти и да пусти косу, оно што је остало од ње - закључује Кери.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas