Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Скарлет Јохансон има брата близанца и сви тврде да МНОГО ЛИЧЕ? Ево како он изгледа (ФОТО)

Позната браћа и сестре су релативно честа, наравно, од браће Хемсворт и Џонас до трија сестара које чине бенд Хаим, а толико звезда рачуна једног или више браће и сестара као своје најбоље пријатеље на свету, пословне партнере, цимере итд.

1639919467_269459522_674364283945150_7058788145442718930_n.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Постоје бројни славни близанци које добро познајете јер су заједно градили свој бренд на сваком кораку, а ла Мери-Кејт и Ешли Олсен, и други које нисте имали прилике да виђате често заједно у јавности, као што је то случај са глумицом Скарлет Јохансон и њеним братом близанцем Хантером.

"Ништа важније од мог близанца"

„Мало је места и тренутака када моја сестра може да се креће а да је не препознају“, рекао је Хантер за Параде 2015. године, напомињући да су водили „веома нормалне градске животе“ одрастајући са своја два старија брата и сестре у Њујорку.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша распрострла СЛАМУ по кући, па унела НЕСВАКИДАШЊИ поклон (ФОТО)

„Када се ти ретки случајеви догоде“, наставио је, „сетим се времена пре њене славе, када смо били деца, и то ценим. Она је моја друга половина. Ништа ми није важније од мог близанца“.

Скарлет би се сложила, рекавши о свом брату активисти, који је у то време радио у непрофитној организацији која је помагала у обнови домова после урагана Сенди: „Осећам се веома повезано са њим. Он је особа најзлатнијег срца. Мислим да много људи проводе свој живот тражећи партнера, некога ко ће бити огледало за размишљање, да их подсети да су живели. Желиш да ти неко каже чему је сведочио у твом животу. Мој брат близанац је увек био то за мене. "

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas