Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Славиша Чуровић отворио душу: Глумац причао о НЕЈТЕЖИМ тренуцима у живоут - "Људи немојте се РАЗВОДИТИ , молим вас"

Славиша Чуровић искрено о разводу и о смрти мајке за коју је био јако везан

1674311068_Foto-Printscreen-YouTube-Prakticna-zena-Ataimagesrs.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - Практична жена, Атаимагес,рс
Oglas

Глумац Славиша Чуровић је био у браку са прелепом глумицом Тијаном. Њих двоје су одлучили да након седам година од развода обнове своју љубав, а Славиша има јасну поруку за све парове који пролазе кроз кризе у браку.

- Немојте људи да се разводите молим вас, то је страшно, дете ми је имало седам година... Дете ми је осетљиво, плаче за ситницу. Тај развод, те сузе ћеркине никада нећу заборавити... Развод је катастрофа ако имате децу. Ја сам исто осетљив, растргли би ме да знају да сам нежан - испричао је он својевремено у емисији "Практична жена" када је открио због чега му мајка није давала да се бави боксом.

Он је дуго чекао да му се укаже прилика да буде глумац, али се то чекање на крају исплатило.

- Дуго сам чекао за своју шансу у каријери, а знао сам из бокса да се некада мора чекати, а сад кад дочекас јуришај, осцилације у послу и га има превише или премало - рекао је Славиша признао и да је у нашем главном граду живео као бескућник.

Прочитајте још: ТРУДНА ЈЕ: Заволели смо је као девојцицу из финала "Пинкових звездица", а сада чека бебу (ФОТО)

- Пре 6 година када ми је мајка умрла на рукама, била је јако болесна и био сам бескућник овде у Београду и да нисам имао дивне пријатеље Сергеја Ћетковића, Бориса Булића, Данила Бећковица и још неке дивне људе, да нисам њих имао не бих опстао. Тад сам се и развео - рекао је и додао:

- Вероватно би се просечан Американац у тој ситуацији са 36 година бацио са терасе и завршио посао - испричо је Синиша који је у то време био раздвојен од Тијане.

- Рекла ми је у тестаменту мајка: 'Знаш шта сине, ти си најбољи човек, али уста служе да задрже језик, тако да не причам превише'... Били смо јако блиски, знас да се свекрве и снахе не подносе, али моја бивша жена је молила моју мајку да живи са нама - ето то никад нисам чуо - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas