· · Коментари: 0

Славна глумица проговорила о борби са тешком болести: На снимање је долазила у инвалидским колицима, а данас не може да хода без штапа

Звезда серије "Брачне воде", већ годину дана се бори са мултипла склерозом

1667382970_kristin-2.jpg
Фото: ЕПА

Кристини Еплгејт, у августу прошле године дијагностификована је ова болест, а популарна глумица признала је, да је годинама пре тога имала знакове болести које је игностисала.

Прочитајте још: Сека Алексић открила тајну витког изгледа: Певачица је смањила конзумирање ОВЕ намирнице и линију довела до савршенства (ВИДЕО)

Губила је равнотежу током синимања једне од сезоне серија: - Волела бих да сам обратила пажњу, али како ја то да знам?" - рекла је глумица. Након што је сазнала да болује од мултипле склерозе, продуценти серије "Деад то ме", одлучили су да направе паузу од пет месеци са снимањем, како би Кристин, могла да започне са лечењем.

- Морала сам да процесуирам, јер сам изгубила део себе. Требало ми је времена - признала је глумица.

 

Хода помоћу штапа

- Ово ће бити први пут да ме неко види такву каква јесам. Угојила сам се 18 килограма, а не могу да ходам без штапа и желим да људи то знају" - додала је глумица и открила да је желела да уради интервју пре изласка нове сезоне серије, како би људи знали и разумели, због чега се њен физички изглед драстично променио.

Фото: Профимедиа

- Рекли су ми да не требамо да завршимо снимање, већ да можемо да спојимо неколико епизода. Нисам желела да прекидам, рекла сам да ћемо снимати, али под мојим условила  - додала је глумица.

Кристина је навела и да након сазнања да има мултипл склерозу, није могла да ради као пре, као да је имала и проблема са силажењем низ степенице. На сет је долазила у инвалидским колицима, а пријатељ јој је помогао док је снимала сцене.

Она је и на друштвеним мрежама отворено причала о својој болести:

- Пре неколико месеци ми је дијагностификована мултипла склероза. Било је то чудно путовање, али сам добила огромну подршку људи који се такође суочавају са овим стањем. Биће тежак пут, али кап што сви знамо, пут иде даље. Осим ако га неки се*оња не блокира.  Као што је један од мојих пријатеља са мултиплом склерозом рекао, прибидимо се и радимо назначене радње. И то је оно што ја радим, зато сада тражим приватност, док пролазим све ово. Хвала! - написала је тада у посту популарна глумица.

Прочитајте још: Због НАРКОТИКА је прошла пакао: ШОКАНТНА исповест ЕВЕ РАС, глумица открила највеће ТАЈНЕ из живота

Подсетимо, Кристини Еплгејт борила против рака дојке и 2008. године се подвргнула двострукој мастектомији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.