Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЛОБА ОШТРО О ТАКМИЧАРИМА БЕОВИЗИЈЕ: "Бресквица да победи, а овај у белој хаљини да буде прва пратиља"

Слободан Радановић изнео своје мишљење па додао оштре коментае

1709127179_aerodrom_16022019_0019.jpg
Фото: АТА
Oglas

Певач Слоба Радановић на свом Твитеру, односно мрежи X, рекао је своје мишљење о људима који су се представили и наступили у првој полуфиналној ноћи Песме за Евровизију, у жељи да се пласирају у финале и покушају да се изборе за представљање Србије на Евровизији 2024.

Он је подржао само Анђелу Игњатовић Бресквицу, која је у занимљивој ношњи извела песму Гнездо орлово.

- Значи први критеријум за ПЗЕ је да се не разуме ништа - почео је Радановић.

- Други критеријум је да ниси баш нормалан - написао је и прилично наљутио бројне гледаоце ПЗЕ.

- Мушкарци у хаљинама више нису занимљиви - наставио је, мислећи на Филарија којем је ово друга година заредом да учествује на ПЗЕ.

Поделио је и коментар једног корисника да је Бресква једина певала и била разумна, па додао:

- Бресквица да победи, а овај у белој хаљини да буде прва пратиља - написао је Слоба.

- Чим ви и ја нисмо на истој страни, то је добро. Људи, шалим се, шта сте се успалили... Баш ме брига за Евровизију, најискреније. Ал' нек победи Бресквица - закључио је Слоба у синоћњем излагању.

Подсетимо,он је на Инстаграму објаву посветио ПЗЕ и Бресквици, написавши да не жели да нас представљају мушкарци у хаљинама, на шта се касније надовезао и Вељко Ржнатовић пруживши подршку певачу.

- Ако не оде она, ово ће бити највећа неправда на свету! Стварно не желимо да нас представљају мушкарци у хаљинама, па да нас преци на оном свету мотком дочекају - написао је Радановић.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas