Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Слоба Радановић са супругом крстио сина: Интимна церемонија одиграла се у манастиру на Косову, цела породица дише као једно (ФОТО)

Након крштења упутили су се у Зрењанин

1680773726_Sloba-naslovna.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ јеја.радановиц
Oglas

Брачни пар воли да објављује заједничке фотографије, а Јелена често и синове из првог брака у разним ситуацијама и издањима, али због природе обавеза када на свет дође беба, нису стигли да овековече тренутак када су сви на окупу. Сада је осванула прва фотографија породице Радановић где су заједно, са све Дамјаном који је у Слобином наручју. Повод је било Дамјаново крштење. Интимној церемонији су присуствовали само кумови, ако је судити по фотографија са друштвене мреже.

Ово је уједно и први излазак с обзиром да је прошло 40 дана, а прво место које су посетили јесте манастир.
Љубавни пар фотографисао се у одајама манастира, а опште је познато да Јелена и Слоба воле духован живот, и да свако своје слободно време користе да посете нека од светих места.

Слоба је поносно обавестио своје пратиоце:

- Данас смо имали част да нашег Дамјана у најлепшем месту на свету, манастиру Светих врача Козме и Дамјана на Косову и Метохији, крсте и уведу у веру, наши омиљени људи. Добродошао сине, слава Богу!

Након пар дана од овог свечаног чина, породица се упутила пут Зрењанина, у Слобин родни град где живи његова мјка Драгиња. А да у њиховим односима влада хармонија и топлина, доказ су и Јеленине фотографије са свекрвом.

Срећна бака је примила свог првог унука у свој дом, а они су све овековечили фотографијама.

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas