Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Слобода Мићаловић открила да су јој ДЕЦА најоштрији критичари: "Никако не можеш да их превариш"

Глумица признала пред којом публиком јој је најтеже да ради

1673776797_Foto-Ataiamges.rs-Sloboda-Micalovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Слобода Мићаловић је проговорила о новогодишњим и божичним празницима, као и о односу са децом. 

Од Нове године глумици је дражи Божић, који најчешће проводе у породичној викендици у Чортановцима, где их и током празника посећују пријатељи. 

- Око Божића будемо у викендици, дођу нам пријатељи, то ми је најлепши део празника. То више волим од Нове године, нисам љубитељ те хистерије око Нове године. Али Бадње вече и Божић, ту волим да сам у кругу породице, а затим ми долазе моји најдражи пријатељи да будемо заједно - рекла је глумица у емисији "Ексклузив".

Прочитајте још: "Сви су дошли до крајњих граница": Ивана Селаков открила шта мисли о данашњој музици (ФОТО)

Такође је напоменула да децу никако не може да превари и да су јој она најоштрији критичари.

- Децу не можеш никако да превариш, њих баш мораш да анимираш и да си искрен, то знају глумци који играју у позоришту за децу. Ја сам играла у "Пужу" и они врло негодују кад им се нешто не свиђа, просто не желе да трпе ако им нешто не прија - закључила је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas