Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Слобода Мићаловић открила шта јој најтеже пада у послу: "Мој живот је чергарски"

Позната глумица Слобода Мићаловић најавила је премијеру филма „Сунфлоwер“

1646293438_rasta.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Позната глумица Слобода Мићаловић најавила је премијеру филма „Сунфлоwер“ који ће први пут бити приказан на ФЕСТ-у. 

Прочитајте још: Маријана Мићић открила да ли је променила презиме, а онда је урадила НЕВЕРОВАТНУ ствар

- Позив од дивне редитељке добила сам док сам у Јагодини снимала „Корене“ и замолила ме да се снимим и да јој пошаљем видео. Није ми то било пријатно јер тада уопште нисам говорила руски, а и данас га слабо говорим. Дара Џокић и Аница Добра с којима сам тада снимала су ме натерале да то урадим и добила сам улогу – рекла је кроз осмех Слобода у емисији „Кец на једанаест“.

Прочитајте још: Маријана Мићић открила да ли је променила презиме, а онда је урадила НЕВЕРОВАТНУ ствар

 – Снимали смо у Казахстану, у Алма-Ати и филм је добио велики број награда на фестивалу у Венецији, у Кану, Истанбулу, Лондону, у Француској... Ја сам добила и признање за најбољу глумицу у Истанбулу. 

"Тешко подносим раздвојеност од породице"

Публика ФЕСТ-а моћи ће да овај филм погледа, у петак, 4. марта у Дому омладине, Југословенској кинотеци и Комбанк дворани.

Слободи најтеже падају снимања ван земље, јер је тада одвојена од породице.
 


- Тешко ми пада када снимам и у Србији, ван Београда, јер нисам са децом и породицом, али мој живот су и посао и породица. Ја сам одавно схватила да је то чергарски живот и моја деца на то морају да се навикну. Наравно, не бих волела да нон-стоп снимам у иностранству, и да немам времена за децу, породицу и  позориште, за мој посао у Србији. Али, пријају ми овакви повремени излети у друге културе, пределе. То ми је изазов. Сви ми глумци вапимо за изазовима и мало нам је тржиште наше земље. Најважније је усудити се да се отиснеш даље, а ја сам се усудила и дивно је било то искуство – рекла је позната глумица на К1 и додала:

- Такви повремени излети су право освежење - закључила је лепа глумица у емисји "Кец на једанаест".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas