Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снежана Ђуришић прославила УНУКУ 18. рођендан: "Баш смо се ОТВОРИЛИ за ово"

Снежана Ђуришић открила како се провела на рођендану свог унука Милоша, а дотакла се и тога ко је из породице наследио од ње музички таленат

1702109234_zvezde_granda_09102023_0130.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица и чланица жирија Снежана Ђуришић пре неколико дана је организовала прославу пунолетства унуку Милошу, а сада је за Гранд сумирала утиске са прославе.

Снежана Ђуришић о унуцима

Снежа не крије да је срећна што су се на слављу поред пријатеља и породице појавиле бројне колеге са естраде, јер како каже, то је прво весеље у њеном дому након дужег времена.

-Мој унук је славио рођендан, ми смо учествовали у томе, супер смо се провели, била је дивна журка. Дошли су пријатељи, доста колега и свима им се од срца захваљујем. Дуго није било у кући неког озбиљнијег славља, тако да смо се отворили за ово. Сви људи који су те вечери били ту, то су људи од имена и презимена и сам се намеће закључак да их воле и стари и млади. Ја сам ту са њима у том колу, већ три генерације пратимо – рекла је она за Гранд.

Управо је њена унука Лана на овом слављу запевала са Аном Бекутом, а Снежа истиче да су сва деца музикална и да ће их подржати уколико једног дана одлуче да се баве музиком.

-Сва деца су музикална, Лана воли да пева, Теодора и Лука такође. Милош већ није за певање, али се бави музиком, нешто петља, ради у студију, али више као инстументал или репер. Моја ћерка је већ озбиљан певач, али нико се није бавио овим послом, нису хтели – казала је певачица и додала да би подржала одлуку да неко до њених наследника крене музичким путем:

-Наравно да бих је подржала ако жели и воли, мој посао је диван, ако се њиме бавиш на прави начин, то је само уживање.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas